Ειδήσεις

Τομάσης Χαράλαμπος &Γιώργος, κατασκευαστές στις ζυγαριές και γεφυροπλάστιγγες, με εγγύηση


H εταιρία ΤΟΜΑΣΗΣ Χαράλαμπος & Γιώργος, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ, προσφέρει γεφυροπλάστιγγες, ζυγιστικές εφαρμογές για όλες τις ανάγκες, για κάθε ζυγιστικό πρόβλημα. Στον τομέα των αυτοματισμών κατασκευάζουμε διάφορους τύπους βιομηχανικών λύσεων που αφορούν τη ζύγιση.  Αυτές οι λύσεις υψηλής τεχνολογίας μπορούν να ενσωματωθούν και να προσαρμοστούν στις ανάγκες επιχειρήσεων του εμπορικού και βιομηχανικού κόσμου.

 

Η εταιρία μας στις ιδιόκτητες σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις της στην Πάτρα, στελεχωμένα με έμπειρους μηχανικούς και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σχεδιάζει και κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως:

Προϊόντα όπως το σύστημα αυτόματης ζύγισης με κερματοδέκτη,  αυτοματισμοί ζύγισης, αποτελούν σημεία της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό.Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευής μηχανών συσκευασίας  του εξωτερικού.

Η μεταλλική γεφυροπλάστιγγα ΤΥΠΟΥ Τ250 έχει σχεδιαστεί βασισμένη στην εμπειρία μας αξιοποιώντας τα πιο προηγμένα υλικά. Είναι μια γεφυροπλάστιγγα η οποία προσφέρει στον χρήστη αξιόπιστη ζύγιση, στιβαρή κατασκευή, εύκολη συντήρηση.

ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΩΝ, (WEIGHING MACHINES FOR OLIVE MILLS)

ΤΑΙΝΙΟΖΥΓΟΣ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ

Ειδικό σύστημα ζύγισης ελαιοκάρπου, κατασκευής ΤΟΜΑΣΗ, μεγάλης ακρίβειας 0,05%, διότι η ζύγιση γίνεται στατικά.  Το σύστημα τοποθετείται μετά το πλυντήριο, προορίζεται για ελαιουργεία με μέγιστη παροχή έως 15 τόνοι ανά ώρα.Δυνατότητα εντολής παρακράτησης των δικαιωμάτων του ελαιουργείου.

Χαρακτηριστικά:

  • Ταινία μεταφοράς διαστάσεων 50Χ60cm, με ανοξείδωτο μηχανισμό, συνεχούς ζύγισης ελαιοκάρπου.
  • Όλος ο μηχανισμός είναι στηριγμένος σε πόδια ρυθμιζόμενου ύψους και πλάτους, επιτρέποντας την εύκολη προσαρμογή σε οποιοδήποτε κάδο ελαιοτριβείου.
  • Εκτύπωση ζυγολογίου με επικεφαλίδα των στοιχείων του ελαιουργείου, ποσότητα σε κιλά, ονοματεπώνυμο και κωδικός πελάτη, ημέρα/ώρα αρχής και τέλος ζύγισης καθώς και αρίθμηση ζύγισης.

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΗ ΣΙΛΟ

Οι ηλεκτρονικές ζυγαριές για σιλό προσφέρουν, σε λογική τιμή, τη δυνατότητα μέτρησης του βάρους του περιεχομένου ενός σιλό και κατ’ επέκταση την ακριβή γνώση των διαθέσιμων σε πρώτες ύλες ή ολοκληρωμένα προϊόντα.Με την εξέλιξη της τεχνολογίας των δυναμοκυψελλών είναι πλέον εύκολη η τοποθέτηση τους κάτω από ένα ήδη εγκατεστημένο σιλό.Χωρίς αλλαγή της στατικής λειτουργίας, επιτυγχάνουμε τη ζύγιση του σιλό, με ακρίβεια μέχρι  1%.

Το Ζυγιστικό σακιαστικό μηχάνημα, Μοντέλο ST-70,  είναι πλήρως αυτόματο ηλεκτρονικό, ζυγιστικής ικανότητας 25-60 κιλώνδημητριακών καρπών.  Είναι ένα από τα καλύτερα σακιαστικά κατασκευής Χαράλαμπου και Γιώργου Τομάση σε ανταγωνιστική τιμή και ποιότητα.

Η παραγωγική δυναμικότητα του συστήματος κυμαίνεται στους 240-280 σάκους την ώρα.  Αποτελείται από ηλεκτρονικό ζυγό με επιλογή του βάρους που θέλουμε να γεμίσει ο σάκος, κοχλία μεταφοράς του προϊόντος και ηλεκτρονικό πίνακα αυτοματισμού με 5 προγράμματα συνταγών.

Δεν προμηθεύουμε  απλά γεφυροπλάστιγγες και ζυγαριές.  Κατασκευάζουμε πλάστιγγες πλατφόρμες (platformweightscales)  με διαστάσεις 80x80cm, 1,25mx1,25m, 1,5mx1,5m έως 3mx2m, σε διάφορες δυναμικότητες από 0kg έως 4.000kg.

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26504, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6973387306

Web Site: https://gtomasis.com/&https://gtomasis.com/home/

E-mail:info@gtomasis.com

Facebook:gTomasisCom

Linked in: George & Charalampos Tomasis – AchaikiPlastigopoiia

YouTube: Charalampos Tomasis

 

Προηγούμενο άρθρο Σεμινάριο του ΣΘΕΒ για τη λιτή οργάνωση αποθήκης και την ευέλικτη λειτουργία της
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή στην Ελασσόνα