Ειδήσεις

Πρώτος απολογισμός της δράσης αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. για τους σεισμόπληκτους


Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των Λαρισαίων πολιτών στο κάλεσμα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους του νομού μας. Υπήρξε αθρόα προσέλευση πολιτών στα δύο προκαθορισμένα σημεία (Κεντρική πλατεία και Στέγη Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ.), όπου ο καθένας προσέφερε από το υστέρημά του για να βοηθήσει τους συμπολίτες μας που βρέθηκαν ξαφνικά σ’ αυτή τη δύσκολη θέση. Τις δωρεές συνόδευαν και συγκινητικές ευχές για γρήγορη επούλωση των πληγών που άφησε πίσω του ο σεισμός, τις οποίες θα μεταβιβάσουν οι εθελοντές μας στους σεισμόπληκτους μαζί με τη σημαντική ποσότητα ειδών που συγκεντρώθηκαν!
Όμως οι δράσεις των Εν.Πο.Λ. για τους σεισμόπληκτους δε σταματούν εδώ. Είμαστε σε αναμονή να παραλάβουμε και να προωθήσουμε εκεί που πρέπει τη βοήθεια που θα στείλουν αδελφά κινήματα από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης και τονδήμο του Πύργου Ηλείας, καθώς επίσης σε συνεννόηση βρισκόμαστε και με τους παραγωγούς που κατά καιρούς διαθέτουν τα προϊόντα τους στην Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες των Εν.Πο.Λ., ώστε η βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους να είναι ακόμη μεγαλύτερη!
Θα σας κρατάμε ενήμερους για την έκβαση των προσπάθειών μας με νεότερες ανακοινώσεις!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο σ’ αυτή τη σπουδαία προσπάθεια ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης!

Προηγούμενο άρθρο Σημαντικές διακρίσεις μαθητών της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ σε διαγωνισμό σαξόφωνου
Επόμενο άρθρο Ο σεισμός της Ελασσόνας λάβωσε και περιοχές του δήμου Τεμπών