Με το προεδρείο του τοπικού ΟΕΕ συναντήθηκε ο Απόστολος Καλογιάννης


 «Σε μια συγκυρία σαν τη σημερινή, όπου οι πολίτες αντιμετωπίζουν καθημερινά τις επιπτώσεις από τα κυβερνητικά μέτρα, οι επιστημονικοί φορείς και ιδιαίτερα οι οικονομικοί φορείς οφείλουν να σταθούν στο πλευρό αυτών των πολιτών παίρνοντας θέση για τα τεκταινόμενα».

 Τα παραπάνω δήλωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης, μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε, επικεφαλής αντιπροσωπείας της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, με το προεδρείο του περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Ο κ. Καλογιάννης επισήμανε ακόμη οτι η οικονομική κρίση και τα μέτρα που λαμβάνονται σύμφωνα με τις επιταγές της Τρόικας, πλήττουν καίρια την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς όχι μόνο προκαλούν μείωση των πόρων προς αυτήν κατά 6 δις ευρώ την προσεχή τριετία, με άλλα λόγια, μείωση 50 %, αλλά δεν αποκλείεται αυτές οι περικοπές να γίνουν ακόμα μεγαλύτερες, καθώς ήδη συζητείται το ενδεχόμενο επιμήκυνσης του μνημονίου.

Ο επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας τόνισε ακόμη οτι οι επιστημονικοί φορείς έχουν χρέος να ενημερώνονται, να ελέγχουν και να παίρνουν θέση για τις δαπάνες των δημοτικών αρχών, πάντα με γνώμονα το όφελος των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας.

Στη συνάντηση, από το προεδρείο του τοπικού ΟΕΕ συμμετείχαν ο πρόεδρος Αιμίλιος Νταγιάννης και τα μέλη Χρόνης Ισαακίδης και Αθανάσιος Μαργαριτόπουλος, ενώ από την Ενωτική Πρωτοβουλία, εκτός του Απόστολου Καλογιάννη, συμμετείχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Γελαλής, Παναγιώτης Νταής, Νίκος Κουτσοδόντης, Γιώργος Πλιάγκας και Πέτρος Παπαγεωργίου, κάθως και τα μέλη της παράταξης Σταύρος Κελεσίδης και Χρήστος Γελαλής.     

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία του Μαξ. Χαρακόπουλου
Επόμενο άρθρο «ΣΗΚΩΣΑΝ» ΑΤΜ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ!