Ειδήσεις

Ο Θανάσης Παιδής στο μέτωπο της κακοκαιρίας


Για ακόμη μία φορά βρέθηκε κοντά στους συμπολίτες ο Θανάσης Παιδής, όσο η κακοκαιρία «Μήδεια» πλήττει την περιοχή μας.

Διένυσε εκατοντάδες χιλιόμετρα στο οδικό δίκτυο της Ελασσόνας, ώστε να συμβάλλει και αυτός από την πλευρά του στην αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων που δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ο Θανάσης Παιδής επικοινωνούσε συνεχώς με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, όπως και με κτηνοτρόφους, εντοπίζοντας προβλήματα που προέκυπταν από τον χιονιά.

Παράλληλα, βρίσκονταν σε επαφή με τους χειριστές των μηχανημάτων, οι οποίοι – επί δύο ημέρες – δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο και να υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης  στις βασικές οδικές  αρτηρίες .

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Χρειάζεται συνεχή συνεννόησηκαι άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων ώστε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο μηχανισμός βρίσκεται σε συνεχή κινητοποίηση, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό με τα μηχανήματα έδωσε για ακόμη μία φορά τη μάχη με την κακοκαιρία παρεμβαίνοντας άμεσα όπου υπήρχε ανάγκη.

Καθώς το μεγάλο πρόβλημα τις επόμενες ώρες θα είναι ο ισχυρός παγετός, οι πολίτεςπρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοίλαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Παράλληλα, είναι σημαντικό να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Από την πλευρά μας θα είμαστε  πάντα κοντά στους συμπολίτεςτης περιοχής, όπως και στους εργαζόμενους που με τα μηχανήματα παλεύουν για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον χιονιά ώστε να είναι εφικτή η λειτουργία της τοπικής κοινωνίας» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο 20 νέα κρούσματα covid στη Λάρισα