Ειδήσεις

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Συκουρίου


To έργο έχει χρόνο παράδοσης, μετά από παράταση, την 21η Ιουνίου 2021, αλλά θα παραδοθεί νωρίτερα και παρά την πανδημία, αφού το μεράκι για την ολοκλήρωσή του περισσεύει μεταξύ της δημοτικής Αρχής και των κατασκευαστών, πρόκειται για το 8/θέσιο Δημοτικό Σχολείο και το 2/θέσιο Νηπιαγωγείο Συκουρίου.

Ήδη, το τελευταίο διάστημα οι εργασίες βαδίζουν παράλληλα στους τομείς μόνωσης τοιχοποιίας, αντικατάστασης κουφωμάτων, ηλεκτρομηχανικές εγκαταστάσεις και εγκατάσταση συστήματος ΑΠΕ (φωτοβολταϊκά). Η πλειοψηφία των εργασιών καλύπτονται από το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και μέρος αυτών από ιδίους πόρους του Δήμου.

Μανώλης: Σημαντικό έργο για το δήμο μας

«Είναι ένα σημαντικό έργο που θα συμβάλλει στην μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, μέσω της αναβάθμισης το σχολικό κτίριο θα αναβαθμισθεί σε ενεργειακή κατηγορία Α. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι, παρά τα όποια προβλήματα λόγω της πανδημίας, το έργο θα παραδοθεί νωρίτερα από την ημερομηνία παράτασης, με αποτέλεσμα να προσφέρουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα, ασφαλή και φιλικό διδακτικό χώρο», δηλώνει ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Χρήστου Κέλλα με Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Μάστιγα για την ανθρωπότητα τα fake news