Ειδήσεις

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στα Φάρσαλα


Πραγματοποιήθηκε στις 2-02-2021 από το πρωί μέχρι το μεσημέρι στα Φάρσαλα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Στη συγκεκριμένη επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Λάρισας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

  • συνελήφθησαν -3- ημεδαποί, δύο άντρες και μία γυναίκα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν παράνομα ηλεκτρική ενέργεια, μέσω αυτοσχέδιων καλωδιώσεων, από το εναέριο δίκτυο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και να τη διοχετεύουν στις οικίες τους,
  • προσήχθησαν -8- άτομα,
  • ελέγχθηκαν -41- άτομα,
  • ελέγχθηκαν -28- οχήματα,
  • διενεργήθηκαν -3- νομότυπες έρευνες σε οικίες,
  • βεβαιώθηκαν -8- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών ανδρών, για κλοπή, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε σε αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -300- κιλά αρδευτικών καλωδίων με χαλκό, η προέλευση των οποίων ερευνάται, καθώς και ένας κόφτης. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι δράστες είχαν αφαιρέσει μέρος των καλωδίων, βάρους -7- κιλών, από αγροτεμάχιο ημεδαπού, το βράδυ της 29-12-2020 στα Φάρσαλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρωτοποριακό σεμινάριο για την εκκλησιαστική τέχνη και τη συντήρησή της
Επόμενο άρθρο Ο Δήμος Τεμπών για την πανδημία και την ανησυχία των κατοίκων