Ειδήσεις

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του ΟΣΕ στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος Τεμπών


Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΣΕ στην Αθήνα, είχε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, εκ μέρους του ΟΣΕ συμμετείχαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Κλέαρχος Σπυρίδων Πατέρας και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ. Αθανάσιος Κοτταράς.

Τέθηκαν ζητήματα που αφορούν το Δήμο Τεμπών, αλλά ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την επαναλειτουργία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ευαγγελισμού, πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Παράλληλα, συζητήθηκε η πρόθεση της δημοτικής Αρχής να αξιοποιήσει, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Σιδηροδρομικών Λάρισας, την παλαιά σιδηροδρομική γραμμή Τεμπών. Επίσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος έθεσε το θέμα της τοποθέτησης ηχοπετασμάτων κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών, οι οποίες και διέρχονται από την Κοινότητα Ευαγγελισμού.

«Οι επαφές μεταξύ Δήμου και Ομίλου ΟΣΕ θα συνεχιστούν, ενώ σχετικά σύντομα αναμένονται και επαφές με στελέχη της ΓΑΙΟΣΕ για το θέμα  των ακινήτων της εταιρείας στην περιοχή του παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Τεμπών», ανέφερε ο δήμαρχος κ. Μανώλης.

Ο κ. Γιώργος Μανώλης, εξάλλου, απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Πατέρα να επισκεφθεί το Δήμο Τεμπών και να δει από κοντά τα θέματα.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ενός ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Επόμενο άρθρο ΤΕΕ-Κ&Δ Θεσσαλίας: Εργαλείο για τον μετασχηματισμό των τοπικών οικονομιών η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου