Ειδήσεις

Συνάντηση του Δημάρχου Τεμπών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών


Με αυτοδιοικητική αλλά και με ατζέντα του Δήμου Τεμπών προσήλθε ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης στη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα.

Σε αυτήν την πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Τεμπών με τον νέο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την επικείμενη μεταρρύθμιση στο χώρο της αυτοδιοίκησης, το σύστημα κινητικότητας και την επιτάχυνση των διαδικασιών προσλήψεων στους ΟΤΑ.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα σχετικά με την αξιοποίηση από πλευράς Δήμου Τεμπών του αναπτυξιακού προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, με σκοπό τη χρηματοδότηση σημαντικών παρεμβάσεων σε ένα ευρύ πεδίο, την εξέλιξη του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ”, αλλά και προβλήματα που ταλανίζουν τις ΔΕΥΑ καταθέτοντας και σχετικό υπόμνημα θέσεων .

«Ο αναπληρωτής υπουργός κ. Στέλιος Πέτσας είναι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρον άκουσε τα όσα του μεταφέραμε. Εύχομαι καλή αρχή με συνεργασία, συνέπεια  και παραγωγικό  έργο, με έναν και μοναδικό στόχο, την καλύτερη λειτουργία της αυτοδιοίκησης, ώστε να προσφέρουμε τα μέγιστα στη ζωή των πολιτών μας», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο 19 νέα κρούσματα covid στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Κέλλας με Λιβανό: Ατζέντα με αποζημιώσεις και κτηνοτροφία