Ειδήσεις

Άννα Βαγενά: Εμβόλιο πρώτα για τους ημέτερους και για τον απλό λαό έχει ο Θεός


Πριν λίγες μέρες, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, υπενθύμισε στους πολίτες τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να κλείσει κάποιος ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, δηλαδή με άυλη συνταγογράφηση, μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr, με τη βοήθεια φαρμακοποιού και μέσω ΚΕΠ. Όμως, παρέλειψε να αναφέρει και μία ακόμη διαδικασία, μέσω της οποίαςφαίνεται ότι έχουν ήδη εμβολιαστεί αρκετοί… συμπολίτες μας.

Μόνο που, μετά τη διεθνή κατακραυγή που προκάλεσαν τα δημοσιεύματα για τον εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχώνπριν από γιατρούςκαι υγειονομικούς και αφού διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα έσπευσαν να αποτυπώσουν τη δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμουγια το γεγονός, η εν λόγω διαδικασία γίνεται με άκρα«διακριτικότητα». Συγκεκριμένα και σύμφωνα με μαρτυρίες νοσηλευτών και γιατρών σε γνωστή εφημερίδα, δεν είναι λίγα τατζιπ με φιμέ τζάμια που μέσα σε λίγα 24ωρα εισήλθαν στον προαύλιο χώρο μεγάλων νοσοκομείωντης Αθήνας, έχοντας μάλιστα τη συνδρομή τσιλιαδόρων για να τα προστατεύουν από τα βλέμματα των περίεργων.

Επομένως, υπάρχει και άλλος τρόπος. Εάν κάποιος είναι εύπορος, μεγαλοστέλεχος επιχείρησης ή«σημαίνων παράγοντας», που έχει φροντίσει για το ποιους έχει φίλους και αν έχει και φιμέ τζάμια στο αυτοκίνητό του, τότε ναι, μπορεί να παρακάμψει και γιατρούς και ηλικιωμένους συνταξιούχους και ευπαθείς ομάδες και τον Πάπα τον ίδιο και να κάνει το εμβολιάκι του χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν.

Κατά τα άλλα, οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα γίνονται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, τόσο αργούς που, για να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού και να χτιστεί το περιβόητο «τείχος ανοσίας»,θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τον Φεβρουάριο του 2024. Προς το παρόν,λοιπόν, τείχος ανοσίας για τους ημέτερους και για τον απλό λαό… έχει ο Θεός.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου τα Γυμνάσια και τα Λύκεια
Επόμενο άρθρο Σε Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης, Φάρσαλα και Ανωχώρι την Τρίτη 26-1 τα Drive Through Rapid Tests