Ειδήσεις

Συνάντηση Χρήστου Κέλλα με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ


Συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του ΕΚΑΒ, είχε ο γιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, με τον πρόεδρο Νίκο Παπαευσταθίου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός εξήρε την προσφορά των εργαζομένων του ΕΚΑΒ και του συνόλου των υγειονομικών στην κοινωνία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για ανώνυμους ήρωες της πρώτης γραμμής, οι οποίοι μαζί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές κράτησαν την Ελλάδα όρθια και συνέβαλαν τα μέγιστα στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οαν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔαποτίμησε ως θετικό το γεγονός της πρόσληψης 600 και πλέον ατόμων ως επικουρικό προσωπικό στο ΕΚΑΒ, τόνισε όμως ταυτόχρονα ότι είναι επιτακτική ανάγκη να πραγματοποιηθούν μόνιμες προσλήψεις προσωπικούσε όλη την επικράτεια.

Ειδικότερα, ο κ. Κέλλας, αναφερόμενος στο ΕΚΑΒ στον Νομό Λαρίσης, επισήμανε ότι είναι απαραίτητη η ενίσχυσημε επιπλέον προσωπικόόλων των σταθμών, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στον νεοσυσταθέντα σταθμό του Κέντρου Υγείας Γόννων. Ζήτησε, δε, τη δημιουργία νέου σταθμού ΕΚΑΒ στην Αγιά ενόψει και της πολύ αυξημένης κίνησης παραθεριστών και του τουριστικού ενδιαφέροντος στην περιοχή.

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ συζήτησε με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την ανανέωση του στόλου του παραρτήματος Θεσσαλίας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενίσχυσή του με 10 καινούρια ασθενοφόρα, τα οποία θα παραδοθούν μέχρι τον Ιούνιο, μέσω προγράμματος το οποίο υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με πόρους από το ΕΣΠΑ.

 

 

Προηγούμενο άρθρο 20 νέα κρούσματα covid στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Αρνητικά όλα τα τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού στην ΤΚ Αγίων Αναργύρων