Ειδήσεις

Το ευχαριστώ και οι ευχές του Χρ. Κέλλα στους Έλληνες αστυνομικούς


Κοντά στους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά για την προστασία των πολιτών, επιτελώντας, κι εν μέσω πανδημίας, την αποστολή τους, βρέθηκε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, επισκεπτόμενος την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας, ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας Χρήστο Σιμούλη, στα πρόσωπα των οποίων συνεχάρη το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, “που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, υπό πρωτόγνωρες,μάλιστα,συνθήκες, εργάζονται νυχθημερόν για την τήρηση του νόμου και την εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες”.

Ταυτόχρονα, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τους ελέγχους που διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό των μετακινήσεων και την εφαρμογή των διατάξεων για την δημόσια υγεία, στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας.

«Είμαστε ευγνώμονες για ό, τι έχετε κάνει, τόσο κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου της πανδημίας, όσο και για το γενικότερο έργο σας, το οποίο είναι μετρήσιμο και αναγνωρίζεται», δήλωσε ο Χρήστος Κέλλας, ζητώντας από τους  αξιωματούχους της ΕΛΑΣ αλλά και τον γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας Γιάννη Θελούρα, να μεταφέρουν τις ευχές του για τη νέα χρονιά στους ένστολους, “οι οποίοι περνούν τις ημέρες των εορτών στο δρόμο, μακριά από τις οικογένειές τους, για την δική μας ασφάλεια”.

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Πότε επιτέλους θα ρυθμιστούν τα μικροδάνεια του ΟΕΚ στην Εθνική Τράπεζα;
Επόμενο άρθρο 18 νέα κρούσματα covid στη Λάρισα