Ειδήσεις

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας


Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επισκέφτηκε την παραμονή των Χριστουγέννων ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος. Η επίσκεψή του αποσκοπούσε στο να μεταφέρει τις ευχές του ΔΣ της ΠΕΔ προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου αλλά και σε συνέχεια της δωρεάς δύο τροχήλατων ηλεκτρικών κλινών για τις ανάγκες της Ορθοπεδικης Κλινικής, εξοπλισμός πρώτης ανάγκης που θα βοηθήσει άμεσα τους, γιατρούς και νοσηλευτές οι οποίοι μάχονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία γίνεται κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Η προμήθεια  το ιατρικού εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Γρηγόρη Βλαχάκη.  Ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι με απόφαση του Δ.Σ. είχε δεσμευτεί ένα ποσό προκειμένου να γίνει προμήθεια υγειονομικού υλικού για την περαιτέρω ενίσχυση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της ΠΕΔ για την άριστη συνεργασία για το τόσο σοβαρό λειτούργημα που επιτελούν αυτή την κρίσιμη  περίοδο.

Κλείνοντας τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά αλλά και το Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας θα είναι πάντα παρόντες και αρωγοί στη προσπάθεια που καταβάλουν όσοι βρίσκονται στη πρώτη γραμμή για να πολεμήσουν την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19.
Τον κύριο Νασιακόπουλο υποδέχθηκαν στο ΓΝΛ ο Διοικητής Γρηγόρης Βλαχάκης, ο Αντιπρόεδρος Χάρης Τσιλιάκος, το μέλος του ΔΣ Κωνσταντίνος Πάνος, το αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ Κατερίνα Σακελλαρίου και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, Δρ. Απόστολος Κομνός. Παρόν στην συνάντηση εκ μέρους της Ορθοπεδικης Κλινικής, ο γιατρός κ. Κολοβος ευχαρίστησε τον κύριο Νασιακόπουλο και το ΔΣ της ΠΕΔ ενώ μετέφερε και τις ευχαριστίες του Διευθυντή κ. Μπαργιώτα, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω της ασθένειας του από covid-19.

Προηγούμενο άρθρο Άννα Βαγενά: Εμπόριο ελπίδας
Επόμενο άρθρο Χαρά και χαμόγελα χάρισε η δημοτική Αρχή Τεμπών στους μικρούς της φίλους