Ειδήσεις

Λειτουργία Τομέα ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γόννων του Δ. Τεμπών


Τις θετικές εξελίξεις που αφορούν τη λειτουργία Τομέα ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γόννων του δήμου Τεμπών, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ο Διευθυντής Θεσσαλίας, κ. Κώστας Σταμνάς και ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, κ. Γιάννης Γούλας καθώς και ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, επισκεπτόμενοι τους χώρους του Κέντρου Υγείας.

Ο κ. Μανώλης  ευχαρίστησε τους κ. Κ. Σταμνά και κ. Γ. Γούλα , καθώς και τον Πρόεδρο του Κέντρου κ. Νίκο Παπαευσταθίου για τη στήριξη των ενεργειών της δημοτικής Αρχής.

Από τα λεγόμενα του κ. Σταμνά, έγινε σαφές πως είναι θέμα χρόνου η λειτουργία του Τομέα στο Κ.Υ. Γόννων, με πιθανή ημερομηνία το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2021.

«Με την ανάληψη των καθηκόντων μας τον Σεπτέμβριο του 2019, μία από τις βασικές μας προτεραιότητες ήταν και παραμένει η προάσπιση της υγείας των δημοτών μας. Η προσπάθειά μας ξεκίνησε ακριβώς πριν ένα χρόνο, όπου είχαμε εκθέσει την αναγκαιότητα δημιουργίας Τομέα ΕΚΑΒ στο Δήμο Τεμπών, στον Πρόεδρο τους κ. Νίκο Παπαευσταθίου σε επίσκεψη του στο ΕΚΑΒ Λάρισας. Σήμερα ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών ολόκληρου του δήμου Τεμπών πήρε σάρκα και οστά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι συντονισμένες ενέργειες τόσο της Δημοτικής Αρχής, όσο και του Διευθυντή Θεσσαλίας, κ. Κώστα Σταμνά και του Προέδρου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, κ. Γιάννη Γούλα βρήκαν ανταπόκριση. Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου μετά από εισήγηση του Πρόεδρου του ενέκρινε τη λειτουργία Τομέα ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γόννων. Χαιρετίζουμε την απόφαση  αυτή, τονίζοντας παράλληλα ότι αυξάνονται οι συνθήκες ασφάλειας και άμεσης αντιμετώπισης ζητημάτων υγείας και δη γρήγορης διακομιδής των ασθενών της  περιοχή μας, αλλά και των παραλίων και της ΠΑΘΕ, ενόψει και της πανδημίας που ταλανίζει τη χώρα μας» ανέφερε σε σχετική του δήλωση ο δήμαρχος κ. Μανώλης.

Το Δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γόννων κ. Αθανάσιος Καραναστάσης .

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νέα συνάντηση Κέλλα με Λυκουρέντζο για πληρωμές
Επόμενο άρθρο Διαδικτυακή συζήτηση του ΣΒΘΣΕ με θέμα: Αλλαγές στις Μειωμένες Χρεώσεις ΕΤΜΕΑΡ