Ειδήσεις

Τελείωσαν οι εργασίες συντήρησης στον Παιδικό Σταθμό Μακρυχωρίου


Στο χώρο του Παιδικού Σταθμού Μακρυχωρίου βρέθηκε πρόσφατα ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, προκειμένου να διαπιστώσει την εξέλιξη των εργασιών ελαιοχρωματισμού και εξωραϊσμού του κτιρίου.

Ο κ. Μανώλης ευχαρίστησε τους αντιδημάρχους κ. κ. Νίκο Μητσογιάννη, Γιώργο Νικολάου και Παναγιώτη Γκατζόγια, την Πρόεδρο της Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού και την υπεύθυνη του Σταθμού κα Παναγιώτα Παπαγιώτα, που επέβλεπαν  προσωπικά τις εργασίες. Επίσης, ευχαρίστησε τις εθελόντριες κυρίες, Αδελφές Ευθυμία και Χάιδω Αβέλλα, Παρασκευή Κολονιώτη, Παρασκευή Κόπανου – Γρίβα και Γεωργία Μήλιου, για την υπέροχη ιδέα να ζωγραφίσουν τους τοίχους του Παιδικού Σταθμού. Σημαντική και η συμβολή του κ. Κώστα Τουρλακόπουλου στη διαμόρφωση της επιγραφής του Σταθμού και φυσικά τους υπαλλήλους του δήμου κ. κ. Νίκο Κουτσοδήμο, Βασίλη Λυγούρα, Παναγιώτη Μπέρκο και Γιάννη Τσέτσιλα.

”Αναβαθμίσαμε τον Παιδικό Σταθμό Μακρυχωρίου, δημιουργώντας ένα περιβάλλον παιδικό, φωτεινό, χαρούμενο, προσφέροντας χαρά και ενθουσιασμό στους μικρούς μας φιλοξενούμενους. Η αναβάθμιση κτιρίων και χώρων  προς όφελος της τοπικής κοινωνίας αποτελεί στόχο της νέας δημοτικής Αρχής και σύντομα θα προχωρήσουμε σε αναβάθμιση  περισσότερων χώρων  σε όλη την επικράτεια του δήμου”, δήλωσε ο δήμαρχος κ. Μανώλης.

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Χρήστος Κέλλας στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας
Επόμενο άρθρο 61 νέα θετικά κρούσματα covid στη Λάρισα