Ειδήσεις

Διανομή τροφίμων σε 212 ωφελούμενους στο Δήμο Κιλελέρ


Ο Δήμος Κιλελέρ ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας με ονομασία «Αλληλεγγύη»,  συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Με επιτυχία,  με μεγάλη συμμετοχή και σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας, λόγω της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε η διανομή 23 προϊόντων  στους 212 ωφελούμενους του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ που είναι ταυτόχρονα και ωφελούμενοι του προγράμματος  «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)», ενώ πάνω από 600 είναι τα συνολικά άτομα των οικογενειών που ωφελήθηκαν  από αυτή την ενέργεια.

Κρέας, τυριά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής και είδη καθαριότητας μοιράστηκαν στους δικαιούχους με το ασφαλές σύστημα drivethrough. Όλοι εξυπηρετήθηκαν τάχιστα χωρίς να παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Στη διανομή των τροφίμων και των υλικών που έγινε στη Νίκαια και στον Πλατύκαμπο από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου από το “Βοήθεια στο σπίτι”, παρόντες ήταν και οι αντιδήμαρχοι ΔΕ Πλατυκάμπου Γιάννης Κουκούτσης, Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού και Πολιτισμού Κώστας Χατζηκωνσταντίνου και ο δημοτικός σύμβουλος  Χρήστος Χατζούλης.

Προηγούμενο άρθρο «ΑλλάΖΩ Σελίδα… στον χρόνο!»: Μια κάρτα με ευχές!
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Υπεγράφη ΚΥΑ για επίδομα πρώτου κύματος κορονοϊού σε αποφοίτους ΕΠΑΛ