Ειδήσεις

Η συμβολή των Αποδήμων Θεσσαλών στην προβολή ελληνικών προϊόντων στη διεθνή αγορά


Η παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών δέχτηκε προσφορά από την εταιρεία «Bolossis GmbH» ως μέγα χορηγός για το έτος 2020/2021. Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Διαμαντής Γκίκας είχε προσωπική συνάντηση με τον διευθυντή κ. Βασίλη Μπολόση, με την κ. Σταματία Μπολόση και με τον υπεύθυνο marketing κ. Σωτήριο Βέρμπη στα γραφεία της εταιρείας του, που έχει έδρα τη Νυρεμβέργη Γερμανίας.

Ο πρόεδρος κ. Διαμαντής Γκίκας ενημέρωσε για τους σκοπούς και για τις δράσεις της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, χάρισε το λεύκωμα της δεκαετούς πορείας με τίτλο «Η αγαπη μας για τη Θεσσαλία», τον ευχαρίστησε για την σημαντική στήριξη και δέχτηκε τα συγχαρητήρια του κ. Μπολόση για την αξιόλογη πορεία της Συνομοσπονδίας. Μέσα από το πακέτο χορηγίας θα προβληθούν πολλά ελληνικά προϊόντα στη διεθνή αγορά, που είναι σημαντικό για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας και γενικότερα της Ελλάδος.

Η εταιρία «Bolossis GmbH» διαθέτει 40ετή εμπειρία στον χώρο του χοντρεμπορίου τροφίμων, κρασιών και ποτών με παράρτημα στη Νυρεμβέργη. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1972 και προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε ελληνικά τρόφιμα, κρασιά και ποτά, άνω των 3000 διαφορετικών ειδών. Με περισσότερα από 7 φορτηγά, εφοδιάζει εκτός από την ευρύτερη περιοχή της Νυρεμβέργης και πιο μακρινούς προορισμούς. Ο σκοπός της είναι να προσφέρει ως αρμόδιος και συνεπής συνεργάτης τις υπηρεσίες της στους πολλαπλούς πελάτες.

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε διαδικτυακές συναντήσεις της ένωσης AREPO
Επόμενο άρθρο Έργα βελτίωσης στα οδικά τμήματα Βερδικούσια-Συκιά και Συκιά-Βλαχογιάννι