Ειδήσεις

Κέλλας: Τηρούμε τα μέτρα για να βγούμε νικητές


Μετά την σύσκεψη με τους διοικητές της 5ης ΥΠΕ και των Νοσοκομείων της Λάρισας, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, βρέθηκε στη σκεπαστή της Νεάπολης, όπου ελάμβανε χώρα δειγματοληπτικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσηςcovid.

Ο Λαρισαίος πολιτικός είχε συζήτηση με την ιατρό, επικεφαλής των ΚΟΜΥ ειδικού σκοπού Θεσσαλίας, κα. Ράνια Πινακά, από την οποία ενημερώθηκε για την εξέλιξη της διαδικασίας και την συμμετοχή των πολιτών στο εγχείρημα.

Αποχωρώντας από τον χώρο, ο κ. Κέλλας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ο σημερινός δειγματοληπτικός έλεγχος για κορονοιό, είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, σε συνεργασία του ΕΟΔΥ με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να κάνουν rapidtest, χωρίς κόστος, αποσυμφορώντας ταυτόχρονα τα νοσοκομεία της πόλης.

Θέλω για μια ακόμη φορά, στο πρόσωπο της κα. Πινακά, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας στους εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη μάχη με την πανδημία.

Ταυτόχρονα, κάνω έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα των ειδικών, για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και το Σύστημα Υγείας, που πιέζεται το τελευταίο διάστημα. Να θυμόμαστε όλοι πως η μάσκα αποτελεί το εμβόλιο πριν από το εμβόλιο».

Προηγούμενο άρθρο Στο κόκκινο όλη η Θεσσαλία λόγω του κορωνοϊού
Επόμενο άρθρο Σειρά υπαίθριων εθελοντικών αιμοδοσιών στην κεντρική πλατεία της Λάρισας