Ειδήσεις

Τεστ ιχνηλάτησης του κορωνοϊού έγινε σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Κιλελέρ


Προληπτικό τεστ για την  ιχνηλάτηση πιθανών κρουσμάτων του Covid 19 πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Στο τεστ υποβλήθηκαν όλοι οι υπάλληλοι του δημαρχείου στο χώρο του οποίου είχαν εμφανιστεί τις προηγούμενες ημέρες θετικά δείγματα. Σε δήλωσή της η αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, υπεύθυνη Covid, Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη,αφού ευχαρίστησε αρχικά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για το άριστο επίπεδο συνεργασίας αλλά και τον ΕΟΔΥ για την πολύτιμη συνεισφορά του, δήλωσε σχετικά:

«Από την αρχή της πανδημίας στο Δήμο Κιλελέρ τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την ασφάλεια των πολιτών όσο και των εργαζομένων μας. Παρ’ όλη την προσοχή που επιδείξαμε αλλά και λόγω της επέλασης του ιού παρουσιάστηκαν, ελάχιστα είναι η αλήθεια, κρούσματα στους εργαζόμενους του δημαρχείου. Γι’ αυτό καλέσαμε προληπτικά κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους σε όλους τους εργαζόμενους. Από τα αποτελέσματα που μας ανακοινώθηκαν , σε σύνολο εξήντα περίπου δειγμάτων ένα μόνο ήταν θετικό. Εμείς θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να εκτελούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ,  να τηρούμε κατά γράμμα τα αυστηρά μέτρα προστασίας και να επικοινωνούμε καθημερινά με τους συνδημότες μας ενημερώνοντάς τους για την πορεία της πανδημίας».

Επίσης η αντιδήμαρχος ανακοίνωσε ότι κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου από τις 10.00 έως τις 15.00 στο χώρο όπου γίνεται η λαϊκή αγορά, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Νίκαια, για να πραγματοποιήσει δωρεάν τεστ για τον ιό σε όλους τους πολίτες.

Προηγούμενο άρθρο Ώρες ευθύνης - Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Επόμενο άρθρο Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας στη Δ.Ε. Νέσσωνος Τεμπών