Ειδήσεις

Έκτακτα μέτρα οικονομικής στήριξης από το Δήμο Τεμπών, λόγω covid


 Θετική απάντηση έλαβε από την αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,κατόπιν εισήγησης της οικονομικής υπηρεσιας,του Δ.Τεμπων, η οποία πάρθηκε κατά πλειοψηφία, στις 13-10-2020 και αφορά μέτρα οικονομικής στήριξης σε εβδομήντα δύο (72) επιχειρήσεις.

 Συγκεκριμένα για τους μήνες Μάρτιο ,Απρίλιο και Μάιο οι επιχειρησεις -καταστήματα απαλλάσσονται 100 % για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων καθώς και 100 % για τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού.Επισης κατά 40 % μειώνουμε τα καταβαλλομενα μισθώματα των δημοτικών καταστημάτων για το τρίμηνο Μάρτιος-Απριλιος-Μαιος.

   Σε μια περίοδο που οι οικονομικές συνέπειες είναι ήδη ορατές και σύμφωνα με τις δυνατότητες του Δήμου μας, επιπλέον μειώνουμε κατά 30 % για άλλους επτά (7) μήνες (Ιούνιος-Δεκέμβριος)τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων καθώς και τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού των καταστημάτων-επιχειρησεων.

  Κλείνοντας θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους όσους πρόσφεραν ήδη ατομικής προστασίας στο Δήμο Τεμπών δηλώνοντας πώς όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Προηγούμενο άρθρο Μια ανάσα πριν το νέο γενικό lockdown η χώρα
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Έρχεται “ζεστό χρήμα” για καρπουζοπαραγωγούς και χοιροτρόφους!