Ειδήσεις

Έναρξη νέων τμημάτων στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου


Από τη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου Λάρισας ανακοινώνεται  ότι από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου ξεκινάει το τμήμα σύγχρονου χορού ενηλίκων (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρες 15:15 έως 16:10)

Επίσης, στο πρόγραμμα της Σχολής εντάσσεται μάθημα pilates κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρες 19:00-19:45.

Η μέθοδος pilates είναι ένα σύστημα εκγύμνασης που αποβλέπει στην ενδυνάμωση των μυών, στην αύξηση της ευλυγισίας και του ελέγχου του σώματος και γενικότερα στη βελτίωση της συνολικής υγείας.

Οι ασκήσεις αφορούν ολόκληρο το σώμα και εκτελούνται με προσοχή στην αναπνοή, στην ακρίβεια και στην ποιότητα της κίνησης.

Το μάθημα απευθύνεται σε όλους! Από τον πιο γυμνασμένο μέχρι τον πιο αρχάριο. Αυτό συμβαίνει διότι η μέθοδος δίνει τη δυνατότητα εξειδικευμένης άσκησης για τον καθένα μέσω των παραλλαγών που προσφέρει.

Είναι, όχι μόνο ασφαλής άσκηση, αλλά και ιδιαίτερα αποτελεσματική για ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από μυοσκελετικά προβλήματα λόγω κακής στάσης ή ανατομικών ιδιαιτεροτήτων, καθώς και θαυμάσια συμπληρωματική άσκηση   για χορευτές που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους.

Οι συμμετέχοντες  πρέπει να φέρνουν το δικό τους  στρωματάκι  και  τη δική τους πετσέτα.

Διδάσκει η Δανάη Χριστακάκου.

Πληροφορίες και εγγραφές στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου, ώρες 15.30-21.00 Διεύθυνση: Γεωργιάδου 53 –  Μύλος του Παππά, τηλέφωνο: 2410 256464).

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η Άννα Βαγενά στο Εφετείο Αθηνών εν αναμονή της ιστορικής δικαστικής απόφασης για τη Χρυσή Αυγή
Επόμενο άρθρο Κέλλας: Το χειρότερο σχολείο είναι το κλειστό