Πρωτοσέλιδο

Βελτιώνεται η οδική ασφάλεια στο τμήμα από Αγίους Αναργύρους έως την ε.ο. Λάρισας – Καρδίτσας


Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα που συνδέει τον οικισμό των Αγίων Αναργύρων με την επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας. Το έργο είναι προϋπολογισμού 600.000 ευρώ και αφορά παρεμβάσεις στο οδικό τμήμα που συνδέει την επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας με τον οικισμό Κραννώνα συνολικού μήκους 3,2 χλμ., την περιφερειακή οδό του οικισμού Κραννώνα συνολικού μήκους 1 χλμ και την επαρχιακή οδό που συνδέει  τον οικισμό του Κραννώνα με τον οικισμό των Αγίων Αναργύρων συνολικού μήκους 4 χλμ.

«Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και τις τεχνικές υπηρεσίες μας παρεμβαίνουμε για τη βελτίωση του οδικού τμήματος που συνδέσει την επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας με τον οικισμό των Αγίων Αναργύρων στο Δήμο Κιλελέρ» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας που διασφαλίζουν την άνετη μετακίνηση των ανθρώπων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων. Πρόκειται για έργα ουσίας, που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των συνανθρώπων μας και παράλληλα δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική πραγματική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας και Υπουργείου Εργασίας για τον τεχνολογικό μετασχηματισμό της αγοράς εργασίας
Επόμενο άρθρο ΤΟΜΥ Φιλιππούπολης: Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς