Ειδήσεις

Νέο χώρο πρασίνου αποκτά η πόλη των Φαρσάλων


Ένα νέο χώρο πρασίνου αποκτά το επόμενο διάστημα η πόλη των Φαρσάλων με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Leader του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 – 2020. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Αστικές αναπλάσεις πόλεως Φαρσάλων ΙΙ (Ο.Τ. Γ 304Β)»,  προϋπολογισμού 107.000,00€.

«Σε συνεργασία με το Δήμο Φαρσάλων , το Δήμαρχο Μάκη Εσκίογλου και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 προχωράμε στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που αναβαθμίζει τον αστικό ιστό των Φαρσάλων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. « Με το νέο έργο που χρηματοδοτεί το Leader αλλάζουμε την εικόνα  των Φαρσάλων κάνοντας την πόλη πιο πράσινη, πιο ανθρώπινη και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής » προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Το έργο

Το έργο αφορά  σε εργασίες διαμόρφωσης – ανάπλασης στο Ο.Τ. Γ 304 Β, που βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Παύλου στην πόλη των Φαρσάλων.  Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες: Αφαίρεση φυτικής γης, μόρφωση επιφάνειας εδάφους, επιχώσεις, πλήρωση με φυτική γη για δημιουργία παρτεριών, πλακοστρώσεις, τοποθέτηση αρδευτικών συστημάτων, φύτευση δέντρων και θάμνων, εγκατάσταση χλοοτάπητα, εργασίες εγκατάστασης δικτύου φωτισμού και τοποθέτηση φωτιστικών.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η Άννα Βαγενά για τη λειτουργία των θεάτρων
Επόμενο άρθρο Αποστολή σε ιδιώτες Ταχυδρομικών Πακέτων μικροποσοτήτων σπόρων από τρίτες χώρες