Ειδήσεις

Κεντρική Οδός: Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα


Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από την Πέμπτη 17/9 και έως το Σάββατο 19/9 προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, κατά τόπους καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους.

Η Κεντρική Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων.

Σε κάθε περίπτωση όμως και καθώς οι προβλέψεις κάνουν λόγο για σφοδρότατα φαινόμενα  συνιστούμε στους οδηγούς που πρέπει να ταξιδέψουν:

  • Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας τηνΤηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας στο 801 700 7000 (καθημερινά και Σάββατο  από τις 08:00 έως τις 16:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00).
  • Να διαθέτουνεπαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός.
  • Σε περίπτωσηέκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075.

Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Κλείνοντας παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση της Άννας Βαγενά για την διοργάνωση Ελλάδα 2021
Επόμενο άρθρο ΣΒΘΣΕ: Ηλεκτρονική τιμολόγηση και ελληνικές επιχειρήσεις