Ειδήσεις

«Όρκοι Αγάπης» στην Αυλή του Μύλου


Η θεατρική ομάδα ΠασπARTού παρουσιάζει το έργο «Όρκοι Αγάπης» σε σκηνοθεσία Ηλία Β. Παπαγιάννη, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην Αυλή του Μύλου στον Μύλο του Παππά, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, να στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό, αλλά και να διασκεδάσουν οι συμπολίτες αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι.

Λ’ιγα λόγια για το έργο

Ο Σωτήρης και η Άσπα είναι ένα σύγχρονο αντρόγυνο που μετά από δέκα χρόνια γάμου, νιώθουν ότι έχουν βαλτώσει. Η απιστία, η έλλειψη αγάπης αλλά και ερωτικής επαφής, κυρίως από την πλευρά του Σωτήρη, οδηγούν την Άσπα στην απώλεια της γυναικείας αυτοπεποίθησης και στα όρια του νευρικού κλονισμού.

Στη προσπάθεια τους να σώσουν το γάμο τους, αλλά κυρίως για να «εξευμενίσει» ο Σωτήρης τις ακόρεστες τάσεις απιστίας του, αποφασίζουν να χαλαρώσουν τους ασφυκτικούς δεσμούς του έγγαμου βίου τους και να λειτουργήσουν πιο απελευθερωμένα.

Τα πάντα πλέον επιτρέπονται και από τους δύο. Όμως τα πάντα ανατρέπονται. Οι ρόλοι αντιστρέφονται, η Άσπα παίρνει το πάνω χέρι και….

Βασισμένο στο έργο “Λεύτερο Ζευγάρι”, το κείμενο προβάλλει μέσα από τις αδιάκοπες εναλλαγές γέλιου, συγκίνησης αλλά και στοχασμού, τους προβληματισμούς των σύγχρονων ζευγαριών και τους κλυδωνισμούς του έγγαμου βίου στη σημερινή εποχή.

Συντελεστές
Προσαρμογή κειμένου – Σκηνοθεσία: Ηλίας Β. Παπαγιάννης
Ερμηνεύουν: Βασίλης Σακκάς – Καλλιόπη Λαγκούρα
Μουσική επιμέλεια: Θέμης Σαμαντζής
Σκηνικά – κοστούμια: Δώρα Παπαδούλη
Κατασκευή σκηνικού: Περικλής Γεροκώστας
Σχεδιασμός αφίσας: Σταμάτης Πλουμιστός – Ευτυχία Θάνου

Είσοδος ελεύθερη

**Δεν γίνονται κρατήσεις θέσεων. Θα ισχύσει είρά προτεραιότητας στην είσοδο. Παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευσή σας.
***Η παράσταση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας όπως ορίζονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο του υπουργείου Πολιτισμού χωρίς διάλειμμα.
Επιπλέον, το κοινό πρέπει να φορά μάσκα κατά την είσοδο, τη διάρκεια και την έξοδο από την παράσταση και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα, ενώ κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις 1,5 μέτρου.

Προηγούμενο άρθρο Παρέμβαση Γ. Λαμπρούλη για τον αποκλεισμό δεκάδων χιλιάδων παιδιών από τα ΚΔΑΠ
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ στο ΓΝΛ