«Ταξιδεύοντας στην Ανατολή» στην Αυλή του Μύλου

01 Σεπτεμβρίου 2020

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην Αυλή του Μύλου στον Μύλο του Παππά, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Ταξιδεύοντας στην Ανατολή», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, να στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό, αλλά και να διασκεδάσουν οι συμπολίτες αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι.

Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη σε λαϊκές ιστορίες από τα βάθη της Ανατολής και σε μουσικές της Ανατολής αλλά και της παράδοσής μας.

Η ηθοποιός και αφηγήτρια Χριστίνα Βράκα  με τη φωνή της και το μπεντιράκι της, και δύο μουσικοί, ο Αλέξης Κωνσταντίνου με το κανονάκι του και τα όμορφα ταξίμια του και ο Γιώργος Κατσάρας με τα κρουστά του, δημιούργησαν εν μέσω καραντίνας τη νέα τους παράσταση αφήγησης παραμυθιών για μεγάλους, με ιστορίες από τα βάθη της Ανατολής, ιστορίες που συγκινούν, μαγεύουν, ταξιδεύουν, και μουσικές που δίνουν αυτή την πολυπόθητη ανάταση στην ψυχή και σε παίρνουν μαζί τους στο ταξίδι τους.

 Συντελεστές

Αφήγηση – τραγούδι : Χριστίνα Βράκα

Κανονάκι: Αλέξης Κωνσταντίνου

Κρουστά: Γιώργος Κατσάρας

Η παράσταση διαρκεί 90 λεπτά.

Είσοδος ελεύθερη

**Δεν γίνονται κρατήσεις θέσεων. Θα ισχύσει είρά προτεραιότητας στην είσοδο. Παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευσή σας.
***Η παράσταση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας όπως ορίζονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο του υπουργείου Πολιτισμού χωρίς διάλειμμα.
Επιπλέον, το κοινό πρέπει να φορά μάσκα κατά την είσοδο, τη διάρκεια και την έξοδο από την παράσταση και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα, ενώ κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις 1,5 μέτρου.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930EC