Ειδήσεις

Κέλλας: Τα παιδιά μας αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις προκλήσεις


«Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων! Από βάθους καρδιάς, εύχομαι σε καθέναν και καθεμιά, ξεχωριστά, μία καλή ακαδημαϊκή πορεία, που θα αποτελέσει εφαλτήριο προς την επίτευξη των στόχων τους και μία παραγωγική σταδιοδρομία, κατά την οποία θα κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα!

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και όλοι οι υποψήφιοι κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε πρωτοφανείς συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας. Τα παιδιά μας, όμως, απέδειξαν ότιμπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, έπειτα από την έκδοση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προσθέτοντας:

«Οφείλουμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα και τις οικογένειες των επιτυχόντων, που έδωσαν τη δική τους μάχη για να δουν τα παιδιά τους να εισέρχονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και να επαινέσουμε το έργο του Έλληνα εκπαιδευτικού, που ανταπεξήλθε με αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα στην εκπλήρωση του εκπαιδευτικού έργου εν μέσω της διεθνούς υγειονομικής κρίσης.

Όσοι δεν είδαν τους κόπους τους να αποδίδουν, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σημερινό αποτέλεσμα ως αποτυχία, αλλά ως ένα στάδιο το οποίο θα τους επιτρέψει να επανασχεδιάσουν το μέλλον τους. Άλλωστε, τίποτα δεν τελειώνει σήμερα.

Η ζωή είναι μπροστά. “Γράψτε” τη με τα δικά σας χέρια».

Προηγούμενο άρθρο Η Περιφέρεια προστατεύει τους 88 υγροτόπους της
Επόμενο άρθρο Σύλληψη δύο ατόμων για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών