Προσλήψεις από την εθελοντική ανθρωπιστική δράση «Ανθρωπομάνια» με πεντάμηνη σύμβαση εργασίας στο πλαίσιο προγράμματος κοινωφελούς εργασίας


Η Εθελοντική Ανθρωπιστική Δράση «ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ» πρόκειται να προχωρήσει στην πρόσληψη πενήντα ατόμων, με πεντάμηνη σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα στο Δήμο Λάρισας.
Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι  θα πρέπει να κατοικούν στην Περιφερειακή Ενότητα του νομού Λάρισας, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΧ.1 από την Πέμπτη 19/04/2012 και για δέκα (10) ημέρες είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω εξουσιοδοτημένου από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία του Δικαιούχου στη διεύθυνση: Παλαιολόγου 19, Λάρισα, ΤΚ.41223.
Τα άτομα που θα προσληφθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευαισθητοποίηση, συλλογή μεταχειρισμένων ρούχων, υποδημάτων και ανακυκλώσιμων αντικειμένων και λειτουργία εργαστηρίου για την αξιοποίηση τους», θα απασχοληθούν στα εξής αντικείμενα εργασίας:
·    20 άτομα θα κατασκευάζουν προϊόντα από ανακυκλώσιμα υλικά.
·    1 άτομο θα παρέχει διοικητική υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και θα συντονίζει τις ομάδες εργασίας που θα εργάζονται στις συνοικίες του Δήμου. Επιπλέον, θα δέχεται τηλεφωνήματα για την ανακύκλωση των μεταχειρισμένων ρούχων, υποδημάτων και μικροαντικειμένων.
·    4 άτομα θα επισκέπτονται σχολεία του Δήμου Λάρισας και θα παρουσιάζουν τον τρόπο ανακύκλωσης υλικών, αλλά και αξιοποίησής τους, καθώς και κατασκευής προϊόντων όπως π.χ. κοσμήματα και αλλά χρηστικά αντικείμενα από την επεξεργασία των ανακυκλώσιμων υλικών όπως χαρτί, πλαστικό κλπ.
·    25 άτομα θα ενημερώνουν τους κατοίκους της Λάρισας σε θέματα ανακύκλωσης, ενώ παράλληλα θα τους παροτρύνουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αξιοποίησης μεταχειρισμένων ρούχων, υποδημάτων και ανακυκλώσιμων υλικών καθώς και στη συλλογή αυτών μία (1) φορά την εβδομάδα. Τα προϊόντα που θα συλλέγονται στη συνέχεια θα προωθούνται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρισας με σκοπό να διανεμηθούν στους άπορους κατοίκους του Δήμου.
Οι θέσεις που έχουν εγκριθεί είναι:
ü    ΠΕ ή ΤΕ Διοικητικό Προσωπικό: 1 άτομο,
ü    ΠΕ ή TE Εμψυχωτές σχολείων και κατοίκων Λάρισας: 17 άτομα,
ü    ΠΕ ή TE Χειροτέχνες: 5 άτομα,
ü    ΔΕ Χειροτέχνες: 15 άτομα,
ü    ΔΕ Υπάλληλοι Καταγραφής Υλικών: 2 άτομα,
ü    ΥΕ Γενικών Καθηκόντων (Συλλογή και διαχωρισμός υλικών): 10 άτομα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικώς με την κ. Νακούλα Σοφία  στο 2410289076/ 2410554026 εσωτ.412 (καθημερινά από τις 09:00 ως τις 16:00) ή να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες www.anthropomania.gr, www.asep.gr και  www.epanad.gov.gr

Προηγούμενο άρθρο Κάλεσμα για αιμοδοσία
Επόμενο άρθρο Έτοιμη η 11αδα Καμμένου στη Λάρισα