Ειδήσεις

Συνάντηση του Χρήστου Κέλλα με το ΔΣ του Συλλόγου οικισμού Αλεξανδρινή


Την επιτάχυνση της διαδικασίας έκδοσης τίτλων από την Κτηματική Υπηρεσία, ώστε να προλάβουν οι κάτοικοι του οικισμού τις ημερομηνίες τακτοποίησης αυθαιρέτων και να απαλλαγούν από την πολύχρονη ομηρία δεκάδες οικογένειες, καθώς και την ανάλογη επιτάχυνση ηλεκτροδότησης του οικισμού, ζήτησε από τον βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Κέλλα, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου οικισμού «Αλεξανδρινή», σε πρόσφατη συνάντησή τους.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος Ηλίας Κίτσος, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Ταλαχούπης και η ταμίας Σοφία Συμεωνίδου, οι οποίοι ενημέρωσαν  τον λαρισαίο πολιτικό ότι «υπάρχει απόφαση και έγκριση από τον Δασαρχείο για την  ηλεκτροδότηση της περιοχής από τον ΔΕΔΔΗΕ, ενώ το ζητούμενο είναι η εξεύρεση πόρων για τη χρηματοδότηση της δημιουργίας του δικτύου». Αναφορικά με το οικιστικό ζήτημα, ζήτησαν την παρέμβαση του κ. Κέλλα, ώστε να νομιμοποιήσουν τις οικίες τους με τον νόμο περί αυθαιρέτων, σύμφωνα με τις προθεσμίες.

Χρήστος Κέλλας: Επιλύουμε χρόνια προβλήματα

Μετά τη συνάντηση, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Χρήστος Κέλλας εξέφρασε «την ικανοποίηση του για την επίλυση ενός πολύχρονου προβλήματος (από το 1996), καθώς οι κάτοικοι της «Αλεξανδρινής» δύναται να αποκτήσουν τους πολυπόθητους τίτλους κυριότητας, έναντι συμβολικού τιμήματος, κάνοντας χρήση του Νόμου 2386/96. Η επικείμενη ηλεκτροδότηση της περιοχής θα σημάνει και την έναρξη ανάπτυξης μιας ιδιαίτερα όμορφης παραλιακής ζώνης του νομού. Οι πολύχρονοι αγώνες των κατοίκων δικαιώθηκαν και σε αυτό συνέβαλαν η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και η Κτηματική Υπηρεσία, καθώς ενέσκηψαν στο οικιστικό πρόβλημα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σοβαρότητα και όπως αποδείχτηκε αποτελεσματικότητα, ξεπερνώντας με επιτυχία τα συνήθη γραφειοκρατικά προβλήματα. Καθημερινά η κυβέρνηση της ΝΔ επιλύει χρόνια προβλήματα και αποδεικνύει ότι όλοι μαζί μπορούμε κι έτσι θα συνεχίσουμε».

Προηγούμενο άρθρο 14 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για το 2020 και 21 προσλήψεις για το 2021
Επόμενο άρθρο ΕΚΛ: Κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι συνένοχοι στο έγκλημα σε βάρος της υγείας του λαού