Μάξιμος για εκλογές στα Φάρσαλα: «Στόχος μας η ισχυρή εντολή στη ΝΔ»


«Το δίλημμα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι πολίτες ενώπιον της κάλπης είναι πιο κρίσιμο από ποτέ» τόνισε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος από τα Φάρσαλα. Κατά τη διάρκεια επαφών του με στελέχη της ΝΔ και πολίτες της επαρχίας, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος και βουλευτής Λαρίσης επισήμανε ότι «στις 6 Μαΐου η επιλογή είναι ανάμεσα στην τυφλή διαμαρτυρία, που συνεπάγεται αστάθεια, νέες περιπέτειες και κοινωνική αναστάτωση, και στη θετική ψήφο που στοχεύει στην κοινή προσπάθεια για ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο. Από τη μια βρίσκεται η «συμμαχία της δραχμής», των δυνάμεων του λαϊκισμού, των «μαγικών λύσεων», των απατηλών υποσχέσεων από τα αριστερά και τα δεξιά. Και από την άλλη, το πρόγραμμα της ΝΔ για έξοδο από την κρίση, για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη.
Από την μια, είναι η συνέχιση της διάλυσης του κράτους, της διαιώνισης της απαράδεκτης ανομίας, του εγκλήματος και της λαθρομετανάστευσης. Κι από την άλλη, η αποφασιστικότητα της ΝΔ, ως κυβέρνηση, και του Αντώνη Σαμαρά, ως εκλεγμένου πρωθυπουργού, να αλλάξουν σελίδα στην λειτουργία της κρατικής μηχανής, να θέσουν τέλος στην ασύδοτη παρανομία, στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.
Από την μια, είναι οι εκφραστές της αβεβαιότητας, οι εραστές του απομονωτισμού της Ελλάδας. Και από την άλλη η φερεγγυότητα της ΝΔ, της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, για την απρόσκοπτη συνέχιση της πορείας μας στους κόλπους της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας».
Ο κ. Χαρακόπουλος κάλεσε όλους σε εγρήγορση λέγοντας ότι «ο στόχος για ισχυρή κυβέρνηση και ευρεία κοινωνική συμμαχία για την επανεκκίνηση της χώρας είναι εφικτός και εξαρτάται από τον δικό μας αγώνα».

Προηγούμενο άρθρο Βγήκε η 11Ααδα της ΝΔ στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής και κλοπή