Συναντήθηκε με το Μάξιμο Χαρακόπουλο: “Στρατιώτης της ΝΔ ο Νίκος Κατσαρός”


Συνάντηση με τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Λαρίσης κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο είχε ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής και επί σειρά ετών βουλευτής του νομού κ. Νίκος Κατσαρός, δηλώνοντας δυναμικό παρών στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου.
Μετά τη συνάντηση ο Μάξιμος Χαρακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Πρόεδρος Νίκος Κατσαρός ήταν πάντα μπροστάρης σε όλους τους αγώνες της παράταξης, την οποία τίμησε με την αφοσίωσή του και την πολυσχιδή του δράση.  Από όπου και να πέρασε παρήγαγε έργο. Ιδιαίτερα ως πρόεδρος του ΕΛΓΑ άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις στους αγρότες και κτηνοτρόφους γιατί επί των ημερών του ο Οργανισμός ήταν δίπλα τους, αρωγός και συμπαραστάτης την ώρα της δοκιμασίας, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει σήμερα.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Κατσαρό γιατί και σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Και στο πρόσωπό του να ευχαριστήσω τους ανιδιοτελείς αγωνιστές της παράταξης που παραμένουν σταθεροί σε αρχές και αξίες. Τις αξίες και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, της μεγάλης φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης.
Η εμπειρία του Νίκου Κατσαρού είναι πολύτιμη. Άλλωστε, στη μακρά του διαδρομή στα κοινά είδε τι τύχη είχαν ευκαιριακοί σχηματισμοί διαμαρτυρίας που αποδείχθηκαν κόμματα μιας χρήσης».

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής και κλοπή
Επόμενο άρθρο Βρέθηκε νεκρός o 23χρονος ημεδαπός που είχε εξαφανιστεί προ τριημέρου