Ειδήσεις

Συναυλία “Soul of the City” στην Αυλή του Μύλου


Την Τετάρτη 29  Ιουλίου στις 21:15 στην Αυλή του Μύλου στον Μύλο του Παππά, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία “Soul of the City” στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, να στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό, αλλά και να διασκεδάσουν οι συμπολίτες αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι.

Η Κατερίνα Κατριτζόγλου – Katerina Katri, μαζί με τρεις  μουσικούς θα στήσει τη μουσική παράσταση “Soul of the City” εμπνευσμένη από τις αρχές της Soul & Acoustic Pop μουσικής έως σήμερα.

Η Κατερίνα Κατιρτζόγλου έχει γεννηθεί στις Σέρρες το 1997, και είναι φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ασχολείται από τα 13 με τη μουσική, ξεκινώντας με μαθήματα ακουστικής κιθάρας και φωνητικής. Μετά από σύντομη επαφή με το ωδείο, ασχολήθηκε κυρίως σε ατομικό επίπεδο, μια οικονομική εναλλακτική ψυχανάλυσης όπως πιστεύει, αρχίζοντας παράλληλα να γράφει δικούς της στίχους και μουσική.

«Ξεθαρρεύοντας»  σιγά σιγά στα φοιτητικά της χρόνια, κάνει ακουστικά live στη Λάρισα, μόνη της και σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Κουκουβάγιες. Με μία κιθάρα (ή περιστασιακά ένα γαλάζιο γιουκαλίλι) και μία φωνή, η Κατερίνα κυμαίνεται μεταξύ pop και soul στοιχείων, παίζει με το μοντέρνο και το vintage με κύριες επιρροές απο καλλιτέχνες όπως οι Nina Simone, Etta James, Amy Winehouse,Rihanna, Lana del Rey.

Αυτή τη γεύση έχει το πρόγραμμα της στις 29/07/2020, ένα κράμα διαχρονικών, mainstream και original κομματιων, η Κατερίνα θα ταξιδέψει μαζί σας μέσω του αγαπημένου της τρόπου επικοινωνίας.

Διάρκεια 1 ώρα και 10 λεπτά.

Είσοδος ελεύθερη.

 

***Οι συναυλίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας όπως ορίζονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο του υπουργείου Πολιτισμού.
Σύμφωνα με αυτές, η πληρότητα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 75% των θέσεων και δεν θα γίνεται διάλειμμα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Επιπλέον, το κοινό συστήνεται να φορά μάσκα και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα, ενώ κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.
Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του, είναι υποχρεωτική.
Καλή διασκέδαση!

Προηγούμενο άρθρο Μια οφειλόμενη απάντηση – Του Παναγιώτη Γούλα
Επόμενο άρθρο Ο Χρ. Κέλλας για τη Λάρισα ΚΑΕ: Ηθική δικαίωση