Ειδήσεις

Κινητοποίηση στην 110 Πτέρυγα Μάχης – Έξω οι βάσεις και το ΝΑΤΟ


Αιφνιδιαστική κινητοποίηση στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, πραγματοποίησε τμήμα κατασκηνωτών που συμμετέχει στο 29ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ. Με σύνθημα  Έξω οι βάσεις και το ΝΑΤΟ.

Με συνθήματα που φώναξαν οι διαδηλωτές στη μαχητική αυτή παρέμβαση όπως: «Οι ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν», «Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουν δουλειά, Έξω οι βάσεις και το ΝΑΤΟ» κ.α   Εκφράζοντας  την έντονη διαμαρτυρία για τη μετατροπή, και της 110 ΠΜ όπως και όλης της Λάρισας, σε ορμητήριο των φονιάδων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Στην 110 ΠΜ σταθμεύουν τα drones της Αμερικάνικης Πολεμικής Αεροπορίας που επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

«Έξω οι βάσεις και το ΝΑΤΟ – Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών» έγραφε το πανό με υπογραφή ΚΝΕ, ενώ στο δρόμο μπροστά στην πύλη της αεροπορικής βάσης οι διαδηλωτές έγραψαν με σπρέι το σύνθημα «Έξω το ΝΑΤΟ».

Επίσης στη γέφυρα που οδηγεί στην αεροπορική βάση έγραψαν το σύνθημα «ΝΑΤΟ go home»«Το μήνυμα στάλθηκε. Ας στείλουν ένα drone να το φωτογραφίσει, να το στείλουν στον Πάιατ να το κάνει κορνίζα» τόνισε ο Θοδωρής Κωτσαντής μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία έξω από το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας.

 

Προηγούμενο άρθρο ΕΚΛ: Άμεσα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους
Επόμενο άρθρο Μέτρα προστασίας από τον Ιό του Δυτικού Νείλου