Ειδήσεις

Συναντήσεις του κ. Νίκου Καραγιάννη με τις Διευθύνσεις των Περιφερειακών Ενοτήτων Θεσσαλίας


Διαδοχικές επισκέψεις στις Διευθύνσεις των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας & Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Καραγιάννης Νίκος.

Μετά τις συναντήσεις με τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας , ξεκίνησε ένας κύκλος επαφών μαζί με τα στελέχη της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης του Πολίτη της Περιφέρειας Θεσσαλίας ,κ. Κατσαρού Ελένη, Διευθύντρια, κ. Παππά Αικατερίνη , Προϊσταμένη του τμήματος Σχεδιασμού και κ. Καλλιώρα Νίκη, Προϊσταμένη του τμήματος Συντονισμού, στις Διευθύνσεις της Περιφέρειας.

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών με τις Διευθύνεις Μεταφορών και με τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Π.Ε Λάρισας ,Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες Διευθύνσεις.

Καταγράφηκαν προβλήματα και κατατέθηκαν προτάσεις στην κατεύθυνση της καλύτερης και ποιοτικότερης λειτουργίας των υπηρεσιών και κατά συνέπεια στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τα πορίσματα θα κατατεθούν στον κ. Περιφερειάρχη με του οποίου την έγκριση και τις κατευθύνσεις θα υλοποιηθούν δράσεις προς όφελος των πολιτών αλλά και των εργαζομένων.

 

Προηγούμενο άρθρο Ερώτηση για το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας από την Άννα Βαγενά
Επόμενο άρθρο Η Περιφέρεια ανοίγει δρόμο για τα ακτινίδια στις αγορές της Κορέας και της Ταϊλάνδης