Δήλωση προέδρου ΟΝΝΕΔ Λάρισας σχετικά με δημοσιεύματα

14 Ιουλίου 2020

Με αφορμή αναληθείς δημόσιες τοποθετήσεις σχετικά με την πρόσφατη εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στη Λάρισα με θέμα την αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος,  οφείλω προς αποκατάσταση της αλήθειας να προβώ στις παρακάτω διευκρινήσεις:

1) Στη συγκεκριμένη εκδήλωση εκτός του κ. Χρήστου Κέλλα ο οποίος ήταν ομιλητής, προσκλήθηκαν και οι βουλευτές κ.κ Μάξιμος Χαρακόπουλος (ο οποίος απέστειλε χαιρετισμό) και Στέλλα Μπίζιου, όπως επίσης και η κομματική ηγεσία του νομού, οι οποίοι μου γνωστοποίησαν πως αδυνατούν να παραστούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και εκπροσωπήθηκαν από στενούς τους συνεργάτες.

2) Ο νομός Λάρισας εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο από τρεις αξιόλογους και ικανούς πολιτικούς, των οποίων τις γνώσεις και τις ιδέες με χαρά θα επιζητήσουμε σε μελλοντικές μας δράσεις και εκδηλώσεις.

Οι νέοι της Λάρισας μας εξέλεξαν στις 16 Φεβρουαρίου για να διοργανώνουμε δράσεις, να αναδεικνύουμε τα κακώς κείμενα και να προτείνουμε λύσεις σε αυτά. Είμαστε παρόντες για να εκφράσουμε τους προβληματισμούς της γενιάς μας και να συμβάλουμε στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για ένα καλύτερο μέλλον για τη νεολαία.

Παλαιοκομματικές αντιλήψεις το μόνο που κάνουν είναι να απωθούν τους νέους από την ενασχόληση με τα κοινά, για αυτό και η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στο αντίθετο. Καλό θα ήταν την επόμενη φορά που κάποιοι θα θελήσουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με μόνο σκοπό τη διαφωνία και την προσωπική προβολή, να διασταυρώσουν καλύτερα τις πληροφορίες τους ή να ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις ώστε να έχουν ιδία αντίληψη.

Συνεχίζουμε την κοινή μας προσπάθεια, προτάσσοντας ιδέες και δράσεις που προάγουν το όραμα της γενιάς μας.

 

Χρήστος Μαϊμουλιώτης

Πρόεδρος Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Λάρισας

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Δημήτρης Μητροπάνος - Ποιος φταίει μη ρωτάς
Πασχάλης Τερζής - Θα το συνηθίσεις
Σταμάτης Γονίδης - Τι δεν έχω εγώ
Γιάννης Πλούταρχος - Αχ κορίτσι μου
Χρήστος Αντωνιάδης - Δεν είσαι εσύ
Βασίλης Καρράς - Ποια με καταράστηκε
Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ
Πάνος Κιάμος - Πως θα την βγάλω
Πάολα - Γίνε μαζί μου ένα
Παντελής Παντελίδης - Αν είσαι εκεί

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC