Ειδήσεις

Η πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση


Με μεγάλη επιτυχία και πολύ συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στο Δασοχώρι Λάρισας.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που τα είχε όλα. Ιππασία, τοξοβολία, ταχυδακτυλουργούς, animateur με πολλά δια δραστικά, ομαδικά και κινητικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, πινιάτες, αλλά και διαγωνισμό με πλούσια δώρα.

Κεντρική ιδέα της εκδήλωσης είναι όλα τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ να συμμετάσχουν στις πολύπλευρες δραστηριότητες μας, στα κινητικά δια δραστικά και ομαδικά παιχνίδια μας, να αναπτύξουν την κοινωνικοποίηση τους, να χαραχτούν στην μνήμη τους αξέχαστες στιγμές με όλη την οικογένεια του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. Και φυσικά να προσφέρουμε στους γονείς της δομής μας στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού, παρέα με τα παιδιά και τους εκπαιδευτές μας.

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ κατάφερε μέσα σε μια δύσκολη χρονιά να αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει νέες εμπειρίες, δημιουργικές στιγμές και ατελείωτα χαμόγελα σε όλα τα παιδιάτου. Βάζοντας κάθε μέρα και ένα νέο λιθαράκι στο μεγάλο στοίχημα μας. Την ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ που για άλλη μια φορά καλύπτει την γιορτή μας, προσφέροντας στα παιδιά μας θετική ενέργεια και χαμόγελα. Ευχαριστούμε τους χορηγούς των υπέροχων δώρων της κλήρωσης μας: Το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, το κατάστημα ρούχων BENETTON, το κοσμηματοπωλείο ΠΕΤΡΑ και το ATELIERκαλλιτεχνικές δημιουργίες.Το κατάστημα ΛΙΝΑΤΣΑ στην Γιάννουλη που προσέφερε με πολύ αγάπη τον στολισμό του χώρου και τον φωτογράφο μας τον κ. Γιώργη Βασίλη.

Ευχαριστούμε την κυρία Πετρούλα Πετρίκη για την ευγενική διάθεση του χώρου, αλλά και την πραγματοποίηση της ιππασίας που περιείχε το πρώτο μέρος της εκδήλωσής μας.

Στην γιορτή μας παρευρέθηκε και η γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν. Λάρισας, κυρία Λαϊνά Αντιγόνη, λαμβάνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την εκδήλωση και το προσωπικό.

Τέλος, η ομάδα του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ευχαριστεί τους γονείς για την εμπιστοσύνη την συνεργασία και την έμπνευση που μας προσφέρουν με την δύναμη και την υπομονή τους. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία. Την νέα σχολική χρονιά να συνεργαστούμε και να χτίσουμε μια ακόμα δυνατότερη συνεργασία. Και να μην ξεχνάμε πως είναι στο δικό μας χέρι να αποκτήσουν τα παιδιά μας και εμείς οι ίδιοι ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.

 

Για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων

ΠΑΤΕΤΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Ορολογία μεσαίωνα από Τουρκία για Αγιά Σοφιά!
Επόμενο άρθρο Κέλλας: Εντατικοποίηση ελέγχων για τη στήριξη της κτηνοτροφίας