Μάξιμος Χαρακόπουλος στην επιτροπή στρατηγικής της ΝΔ: «Κυβέρνηση με λυμένα χέρια για να αποδοθούν ευθύνες στους πρωταίτιους του ναυαγίου»


Στην αδήριτη ανάγκη καθαρής λαϊκής εντολής και σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία, ώστε να μπουν επιτέλους τα θεμέλια μιας πορείας ανάπτυξης για τη χώρα κατέληξαν τα μέλη της Επιτροπής Πολιτικής Ανάλυσης και Στρατηγικής της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, που συνεδρίασε σε ολομέλεια στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού.
Στην εισήγησή του προς τα μέλη της Επιτροπής ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Επιτέλους, οι εκλογές που επίμονα ζητούσε η Νέα Δημοκρατία για να μιλήσει ο ελληνικός λαός θα πραγματοποιηθούν στις 6 Μαΐου. Η παράταξή μας μπαίνει στον προεκλογικό αγώνα με στόχο την αυτοδυναμία. Γιατί μόνον η ισχυρή κυβέρνηση που θα σχηματίσει ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει τη δυνατότητα να συγκρουστεί με τα συμφέροντα που κρατούν καθηλωμένη την κοινωνία στην αδράνεια και την οικονομία στην ύφεση. Μόνον μια κυβέρνηση συμπαγής και αποφασιστική, χωρίς παρασκηνιακούς συμβιβασμούς και εκπτώσεις, θα αλλάξει τα πάντα. Και μόνον μια κυβέρνηση με «λυμένα χέρια» θα αποδώσει τις ευθύνες σε όσους μας γκρέμισαν στα βράχια εν γνώσει τους.
Μέχρι τις κάλπες, όμως, όλα τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ έχουμε το καθήκον να εξηγήσουμε στον κάθε συμπολίτη μας ότι η ψήφος του πρέπει να απαντήσει στο δίλημμα: Ευρώπη και δυνατότητα ανάπτυξης ή περιθωριοποίηση της χώρας και πορεία στο άγνωστο …χωρίς ελπίδα. Να τον πείσουμε ότι πρέπει να ψηφίσει με το βλέμμα στην επόμενη μέρα. Να μην παρασυρθεί από τις σειρήνες του λαϊκισμού και των μαγικών λύσεων. Να μη δώσουν φιλί της ζωής στο καταρρέον ΠΑΣΟΚ. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε και με την πιο ευρεία κοινωνική συμμαχία στις 7 Μαΐου θα ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα για τη χώρα».

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων
Επόμενο άρθρο Ροντούλης Αστ.: «Λειτουργία σκαφών παράκτιας αλιείας από συνταξιούχους»