Ειδήσεις

Νέα παρέμβαση της Άννας Βαγενά για την Οδό Βόλου


Μετά την ερώτηση που είχε καταθέσει προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών στις 29/01/20 με θέμα «Πληθώρα τροχαίων ατυχημάτων στην Οδό Βόλου στη Λάρισα» και εξαιτίας των νέων τροχαίωνατυχημάτων, που δυστυχώςέλαβαν χώρα πρόσφατα, η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Λάρισας Άννα Βαγενά πραγματοποίησε σήμερα νέα  παρέμβαση για το σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, απευθύνθηκε με επιστολή της προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Εσωτερικών, τη Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Θεσσαλίας, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στ. Ελλάδας και τον Δήμο Λάρισας.

Στην επιστολή της η Άννα Βαγενά έθεσε εκ νέου το ζήτημα της ασφάλειας της Οδού Βόλου και την αμείλικτη πραγματικότητα της αύξησης των τροχαίων ατυχημάτων σε αυτή, ενώ υποστήριξε τη λύση που προτείνουν οι Φορείς Αγίου Γεωργίου, από τους οποίους έλαβε σήμερα σχετική επιστολή, την ολοκλήρωση δηλαδή του Περιφερειακού της Λάρισας με τη σύνδεση «Οδός Βόλου – Κόμβος Βιορκαπέτ – Περιφερειακή  Τρικάλων».

Προηγούμενο άρθρο Η κορυφαία εξαγωγική εταιρεία, «INTERCOMM FOODS», Συνδέθηκε στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑΘΕΣΣ
Επόμενο άρθρο Το ΚΚΕ Θεσσαλίας για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων