Ειδήσεις

Στη Θεσσαλία θα περιοδεύσει κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης


Περιοδεία στους νομούς Βοιωτίας και Φθιώτιδας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης το Σάββατο 20 Ιουνίου και την Κυριακή 21 Ιουνίου  2020, αποτελούμενο από τον Βουλευτή του κόμματος Αντώνιο Μυλωνάκη , τον Διευθυντή του κόμματος Ευάγγελο Φανίδη, τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλειο Γραμμένο και το στέλεχος Δημήτριο Καρακατσάνη.

Ειδικότερα, το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι το κλιμάκιο της Ελληνικης Λυσης  θα βρίσκεται στην Θήβα, όπου και θα έχει συνάντηση με στελέχη του κόμματος στην κεντρική πλατεία της πόλης (cafe plaza).

Στις 15:00 μμ του Σαββάτου το κλιμάκιο της Ελληνικης Λυσης θα βρεθεί στην Λαμίας, όπου ο βουλευτής του κόμματος Αντώνιος Μυλωνάκης θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στο Καναλι 1 και στον δημοσιογράφο Γεώργιο Στεργιόπουλο.

Στις 18:00 μμ το κλιμάκιο του κόμματος θα συμμετάσχει σε συνάντηση στελεχών της Ελληνικης Λυσης στην πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας (cafe central).

Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 το κλιμάκιο της Ελληνικης Λυσης θα βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας, όπου στις 12:00μμ θα πραγματοποιηθεί ομιλία στα γραφεία του κόμματος  (Δευκαλίωνος 9 3ος όροφος).

Στις 14:00 μμ θα ακολουθήσει συνάντηση του κλιμακίου με στελέχη του κόμματος στην πόλη του Τυρνάβου (μπροστά από το δημαρχείο της πόλης, ταβέρνα Εν – Τυρνάβω), ενώ στις 18:00μμ η περιοδεία του κλιμακίου θα ολοκληρωθεί με συνάντηση στελεχών του κόμματος στην πόλη των Τρικάλων (cafe Πανελλήνιον δίπλα στα GOODYS).

 

Προηγούμενο άρθρο H Roka Refactories, βιομηχανία πυρίμαχων υλικών συνδέεται στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Επόμενο άρθρο Τα προβλήματα των εργαζόμενων και μικρών επαγγελματιών στον Τουρισμό-Επισιτισμό