Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Ο τόπος χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση»


«Ζητούμε την αυτοδυναμία, γιατί πιστεύουμε ότι ο τόπος χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση. Όλες οι μεγάλες αλλαγές σε αυτόν τον τόπο έγιναν μόνον από ισχυρές κυβερνήσεις» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ».
Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμούτης Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Λαρίσης θύμισε ότι «ισχυρή κυβέρνηση είχε ο Εθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος και διπλασίασε την Ελλάδα, ισχυρές κυβερνήσεις είχε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντιθέτως, για το πώς λειτουργούν οι κυβερνήσεις συνεργασίας έχουμε αρνητική εμπειρία, ακόμα και από τη μεταβατική του κ. Παπαδήμου, όπου χρειάστηκαν, για παράδειγμα, 10 μέρες για να αντικατασταθεί ο κ. Παπουτσής όταν παραιτήθηκε από υπουργός Προστασίας του Πολίτη».
Ο Θεσσαλός πολιτικός σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις είπε ότι «άλλη η ψήφος στις δημοσκοπήσεις, όπου απλά ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να εκδηλώσει την αγανάκτησή του και άλλη η ψήφος στις εκλογές. Η ψήφος στις δημοσκοπήσεις δεν έχει συνέπειες. Η ψήφος στις εκλογές, όμως, έχει άμεσες συνέπειες για τον τρόπο με τον οποίο θα διακυβερνηθεί η χώρα» και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «οδεύοντας προς τις κάλπες και έχοντας τη δυνατότητα να εξηγήσουμε στους πολίτες τις προτάσεις μας, θα υπάρξει περισυλλογή και στο τέλος ο πολίτης θα ψηφίσει με βάση πρωτίστως τη λογική».
Σχετικά με το κόμμα Καμμένου, ο Γραμματέας του Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, ανέφερε ότι «κομματικά μορφώματα που αναπαράγουν τον λαϊκίστικο και ανεύθυνο πολιτικό λόγο της Αριστεράς, όπως το κόμμα του κ. Καμμένου, που δηλώνει ότι θα συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν σανίδα σωτηρίας στο καταρρέον ΠΑΣΟΚ και να το διευκολύνουν να έχει λόγο και ρόλο μετεκλογικά».

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση Σαχινίδη σε Ροντούλη για τα κτηνοτροφικά δάνεια
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπής για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων