Πλήρως ανακαινισμένο το Κλειστό Γυμναστήριο της Αγιάς

17 Ιουνίου 2020

Το πλήρως ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο της Αγιάς επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος  από τον Δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, τον εντεταλμένο σύμβουλο Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιο  Δημότσιο και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λάρισας Χρήστο Ντάγια. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδότησε και ολοκλήρωσε τις εκτεταμένες εργασίες για την πλήρη ανακατασκευή του Γυμναστηρίου: Απομακρύνθηκαν όλες οι κατασκευές  από αμίαντο, κατασκευάστηκαν νέα αποδυτήρια, τοποθετήθηκε παρκέ δάπεδο και  αντικαταστάθηκε η σκεπή, όλα τα  πάνελ και τα κουφώματα.  Επιπλέον τοποθετήθηκε  νέο σύστημα  ψύξης και θέρμανσης. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Περιφέρειας για την ανακαίνιση κλειστών γυμναστηρίων στην Π.Ε. Λάρισας, συνολικού προϋπολογισμού 404.000 ευρώ.

«Παραδώσαμε ένα σύγχρονο, ασφαλές  και λειτουργικό κλειστό γυμναστήριο στην πόλη της Αγιάς. Ένα γήπεδο το οποίο πρόκειται να αναβαθμιστεί και ενεργειακά,  με ενέργειες του Δήμου Αγιάς σε συνεργασία με την Περιφέρεια. Η Αγιά αποκτά ένα «πνεύμονα» αθλητισμού» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Το επόμενο διάστημα υπογράφεται και η σύμβαση για την ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Αγιάς, με την εγκατάσταση ταρτάν, ανακαίνιση των αποδυτηρίων, ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου και τη δημιουργία ενός βοηθητικού γηπέδου. Με στρατηγική και σχέδιο, αναβαθμίζουμε τις αθλητικές υποδομές.  Συνεχίζουμε σε συνεργασία με το Δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα τα έργα στην περιοχή της Αγιάς και βελτιώνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας τονίζει τα εξής: «Για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, το Περιφερειακό Συμβούλιο και τις τεχνικές υπηρεσίες, καθώς η συνεργασία που αναπτύξαμε όλα αυτά τα χρόνια γίνεται πιο ισχυρή και αποδίδει περισσότερο. Έχουμε ένα σχέδιο το οποίο συντάξαμε από κοινού και κάθε μέρα οι πολίτες θα βλέπουν βελτιώσεις στην καθημερινότητά  και στη ζωή τους. Σήμερα ο κόσμος βλέπει ένα στολίδι στην Αγιά που είναι το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο που πράγματι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση.  Θα δει ένα πανέμορφο χώρο που σε εμπνέει να αθληθείς».

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Δημήτρης Μητροπάνος - Ποιος φταίει μη ρωτάς
Πασχάλης Τερζής - Θα το συνηθίσεις
Σταμάτης Γονίδης - Τι δεν έχω εγώ
Γιάννης Πλούταρχος - Αχ κορίτσι μου
Χρήστος Αντωνιάδης - Δεν είσαι εσύ
Βασίλης Καρράς - Ποια με καταράστηκε
Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ
Πάνος Κιάμος - Πως θα την βγάλω
Πάολα - Γίνε μαζί μου ένα
Παντελής Παντελίδης - Αν είσαι εκεί

 


Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930EC