Ειδήσεις

Μήνυμα Χρήστου Κέλλα για τις Πανελλαδικές


«Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις υποψήφιες και τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Εύχομαι, από βάθους καρδιάς, σε καθεμιά και καθέναν ξεχωριστά να προσεγγίσουν τα θέματα, στα οποία θα εξεταστούν χωρίς άγχος, με “καθαρό” μυαλό και αυτοπεποίθηση.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, προσθέτοντας:

«Είμαι βέβαιος πως όλες και όλοι θα θυμόμαστε τις φετινές Πανελλαδικές για πολλά χρόνια, αφού κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και να ανταποκριθούμε σε πρωτόγνωρες συνθήκες, προκειμένου να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία.

Το γεγονός ότι επιστρέψαμε στην κανονικότητα οφείλεται στις προσπάθειες, τόσο της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας, όσο και σε αυτές των εκπαιδευτικών και των μαθητών μας που, μαζί με τους γονείς τους, συνέβαλαν τα μέγιστα, προκειμένου να μην χαθεί η φετινή χρονιά. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

Εύχομαι ολόψυχα σε κάθε οικογένεια να δει τις προσπάθειές της να «πιάνουν» τόπο, διότι οι Πανελλαδικές είναι η κορύφωση της μαθητικής ζωής και μία σημαντική περίοδος στη ζωή κάθε ανθρώπου. Ωστόσο, θα υπάρξουν κι άλλες περίοδοι και εποχές, που θα είναι εξίσου σημαντικές και πιο απαιτητικές στη μετέπειτα πορεία.

Γι’ αυτό, τα παιδιά μας οφείλουν να έχουν πάντοτε πίστη στην εκπλήρωση των στόχων τους, να “κυνηγούν” τα όνειρά τους και να έχουν πάντα κατά νου ότι η μόνη χαμένη μάχη είναι αυτή, που ποτέ δεν δώσαμε».

 

Προηγούμενο άρθρο Επαναλειτουργία του Μουσείου Σιτηρών και Αλεύρων
Επόμενο άρθρο Ταινία αφιερωμένη στους ιδρυτές του Δημοτικού Κουκλοθίασου Τιριτόμπα