Ειδήσεις

Στον Δήμαρχο Τεμπών ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Σιδηροδρομικών


Με τον Δήμαρχο Τεμπών, κ. Γιώργο Μανώλη συναντήθηκε στην έδρα του Δήμου Τεμπών, στο Μακρυχώρι, ο  Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Λάρισας κ. Ιωάννης Μάνθος.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Ο Πρόεδρος  του Πολιτιστικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Λάρισας, κ. Ιωάννης Μάνθος ενημέρωσε  εκτενώς τον Δήμαρχο για το έργο και τις δράσεις του Πολιτιστικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Λάρισας, τις προτεραιότητες και τους στόχους που θέτουν για την αξιοποίηση της παλιάς γραμμής του Ο.Σ.Ε. από τον παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Ιτέας μέχρι το τέλος της εξόδου της κοιλάδας των Τεμπών, καθώς και τις προτάσεις που θα κατατεθούν σύντομα για διάφορα ζητήματα.

Ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης ευχήθηκε στο Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου κάθε επιτυχία και εξέφρασε τη διάθεση του Δήμου, πάντα στα πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων του, να παρέχει κάθε δυνατή στήριξη και βοήθεια σε δράσεις που θα αναδεικνύουν  τη θρησκευτική, πολιτιστική, εκπαιδευτική, αρχαιολογική  και τουριστική φυσιογνωμία  της κοιλάδας των Τεμπών.

Ο κ. Μάνθος, στο τέλος της συνάντησης, ευχήθηκε στο Δήμαρχο καλή επιτυχία στο έργο του και τόνισε ότι σύντομα θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για αξιοποίηση της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής,  ζωντανεύοντας έτσι  μνήμες της σιδηροδρομικής ιστορίας του τόπου.»

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Διευκολύνσεις για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών από πολύτεκνους αγρότες
Επόμενο άρθρο Συνεργασία Χρήστου Κέλλα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας