Ειδήσεις

Έναρξη των εργασιών κατασκευής του δικτύου διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο Συκούριο


Η έναρξη των εργασιών της κατασκευής του δικτύου διανομής Συκουρίου τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της  ΕΔΑ ΘΕΣΣ μεταξύ του Γενικού Διευθυντή, κ. Λεωνίδα Μπακούρα, του Δημάρχου Τεμπών, κ. Γεώργιου Μανώλη και της Διευθύντριας Ανάπτυξης της Αγοράς Φυσικού Αερίου Θεσσαλίας, κας Ευθυμίας Καλογήρου. Τα έργα ξεκινούν την Τετάρτη 13/05/2020 για την τροφοδοσία της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου με φυσικό αέριο.

Ο Γενικός Διευθυντής ενημέρωσε ότι παρά τη δυσμενή συγκυρία της πανδημίας του κοροναϊού, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ παραμένει πιστή στον προγραμματισμό της για την ένταξη νέων περιοχών στο δίκτυο διανομής. Τα Δημοτικά κτίρια της περιοχής που δύνανται να τροφοδοτηθούν είναι 7, προσφέροντας τη δυνατότητα ενεργειακής εξοικονόμησης στο Δήμο Τεμπών.  Όπως τόνισε ο κ. Μπακούρας, οι επενδύσεις που θα υλοποιηθούν έως το 2024 αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1,18 εκ. € για την κατασκευή δικτύου και για νέες συνδέσεις στο δήμο, με σκοπό την εξυπηρέτηση όλο και περισσότερων καταναλωτών.

Ο Δήμαρχος, κ. Μανώλης, επεσήμανε ότι το ενδιαφέρον των κατοίκων είναι ιδιαίτερα έντονο και ενημερώθηκε ότι οι πολίτες μπορούν να υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης ώστε να ωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του φυσικού αερίου. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνέπειά της ΕΔΑ ΘΕΣΣ απέναντι στους καταναλωτές και δήλωσε την αμέριστη στήριξη του δήμου στην υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος της Εταιρείας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Χωρίς βιβλίο δεν μπορεί να υπάρξει πολιτισμός!
Επόμενο άρθρο Η κυβέρνηση χέρι-χέρι με την πρυτανεία τινάζουν στον αέρα την εαρινή εξεταστική