Ειδήσεις

Λάρισα Μπροστά: Πόλη σε εγκατάλειψη


Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση στις περισσότερες συνοικίες της Λάρισας καθώς τα χόρτα απειλούν πλέον και την σωματική ασφάλεια των κατοίκων και ειδικά των μικρών παιδιών.

Μετά από πληθώρα καταγγελιών που έφτασαν στη δημοτική μας παράταξη  οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Λάρισα Μπροστά» κα Μαίρη Καμηλαράκη , κ. Θανάσης Δρυστέλλας και  κ. Κώστας Βλαχούλης βρέθηκαν σε  περιοχές του Δήμου, όπου και πραγματοποίησαν αυτοψία, μεταφέροντας την αγανάκτηση και την οργή των κατοίκων για την εγκατάλειψη της πόλης

Σε σχετική δήλωση αναφέρεται :

« Τα χορτάρια, σε συνοικίες της πόλης μας αλλά και στις Δημοτικές ενότητες Γιάννουλης και Κοιλάδας, έχουν υπερβεί τα επιτρεπτά όρια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει τόσο η δημόσια ασφάλεια, όσο και η υγεία των πολιτών. Ερπετά και ζιζάνια απειλούν την ασφάλεια των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των  μικρών παιδιών, ελλοχεύει ο κίνδυνος πυρκαγιάς για τα σπίτια και τις περιουσίες μας, ενώ η όλη εικόνα θυμίζει πόλη σε εγκατάλειψη .

Όλο αυτό το διάστημα, που οι πολίτες δεν κυκλοφορούσαν, ο Δήμος  έπρεπε  να ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτές τις εργασίες., κινητοποιώντας τα συνεργεία του Δήμου αλλά και εργολάβους. Είχε τη δυνατότητα, όπως πράξανε άλλοι δήμοι, να παρουσιάσει  στους Λαρισαίους την επόμενη μέρα της καραντίνας, μια πόλη καθαρή και νοικοκυρεμένη .

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε .

Καλούμε τη δημοτική αρχή να πράξει το αυτονόητο. »

Προηγούμενο άρθρο Ασφαλής ο δρόμος Αγιά - Μελιβοία - παράλια
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Χωρίς βιβλίο δεν μπορεί να υπάρξει πολιτισμός!