Ειδήσεις

Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας από το Χαμόγελο του Παιδιού στη Θεσσαλία


Τη Δευτέρα 4 Μαΐου από τις 09:00 έως 13:00 θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (ΕΑΚΛ), στον Πυρήνα Αλκαζάρ, εθελοντική αιμοδοσία  για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (ΕΑΚΛ) παίρνει τη «σκυτάλη» για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Η δράση υλοποιείται με την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι οι Δήμοι Αγιάς, Κιλλελέρ, Τεμπών, Τυρνάβου και Φαρσάλων.

 

H αυξημένη ανάγκη για αίμα, η οποία γίνεται ακόμα πιο επιτακτική σ’ αυτόν τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, εντάχθηκε ως προτεραιότητα στη θεματολογία της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

 

Προτεραιότητα όλων είναι η εντατικοποίηση δράσεων αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς της αθλητικής οικογένειας της χώρας, που αναδεικνύουν τις βασικές αξίες οι οποίες διέπουν τον αθλητισμό ως κοινωνική έκφραση.

 

Όσοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν, παρακαλούμε να καλέσουν στο 2410252432 (09:00 – 14:00) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών.

 

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Κιλελέρ: Μετάθεση ημερομηνίας λαϊκών αγορών
Επόμενο άρθρο Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: Τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά