Ειδήσεις

ΠΔΕ Θεσσαλίας: Απάντηση σε καταγγελία της ΕΛΜΕ Λάρισας


Γνωρίζοντας ότι υπό τις παρούσες γενικότερες συνθήκες δεν είναι θέμα μείζονος σημασίας η καταγγελία της ΕΛΜΕ Λάρισας σε βάρος του ΠΔΕ Θεσσαλίας, η οποία δημοσιεύθηκε σε πολλά ηλεκτρονικά sites, προβαίνω στις απαραίτητες διευκρινίσεις, διότι τα πράγματα και τα πρόσωπα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους και να προκύπτουν τα ανάλογα συμπεράσματα.

  • Στο πλαίσιο της διαφάνειας ο ΠΔΕ δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει την ΕΛΜΕ Λάρισας για τα αποσταλθέντα κενά από την Υπηρεσία στο ΥΠΑΙΘ, όποτε αυτό ζητηθεί εγγράφως.
  • Το αίτημα υποβλήθηκε εγγράφως χωρίς υπογραφή ούτε προσωρινού προέδρου ούτε προεδρεύοντος ούτε προσωρινού γραμματέα, αφού ακόμη δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ., και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένου εγγράφου 3399/10-04-2020 ημέρα Παρασκευή.
  • Η καταγγελία δημοσιεύθηκε τη Μεγάλη Τρίτη στις 14 Απριλίου 2020.
  • Οι συνθήκες στην Υπηρεσία από πλευράς προσωπικού είναι γνωστές σε όλους λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε και οι εργαζόμενοι επιτελούν το έργο τους και διευθετούν όλες τις υποχρεώσεις της Υπηρεσίας στο ακέραιο.
  • Η απάντηση από την ΠΔΕ αποστάλθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη στις 16 Απριλίου 2020 στην σε ισχύ ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΛΜΕ Λάρισας, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με πρωτοβουλία του ΠΔΕ με τον προεδρεύοντα.

 

Ο Περιφερειακός Δ/ντής Α/θμιας &

Β/θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας

 

 

 

Δρ Γεώργιος Δοδοντσάκης

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Γιατί δεν προχωρά η σύνδεση internet στη Συκέα Ελασσόνας;
Επόμενο άρθρο Προχωράει η μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας