Ειδήσεις

Κέλλας: Κατεδαφίζεται το κτίριο ιδιοκτησίας ΕΤΕ απέναντι από το Λύκειο Τυρνάβου


Άμεση ήταν η απάντηση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας στην παρέμβαση του αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή  Ν. Λάρισας, κ. Χρήστου Κέλλα, σχετικά με το πάγιο αίτημα εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών του Ενιαίου Λυκείου Τυρνάβου, για απομάκρυνση πλακών αμιάντου από την στέγη εγκαταλελειμμένου κτιρίου, που βρίσκεται απέναντι από το σχολείο και ανήκει στην ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ενημερώθηκε από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΤΕ, ότι ήδη η τράπεζα έχει καταθέσει στην πολεοδομία του Δήμου Τυρνάβου άδεια κατεδάφισης κτιρίου με Αρ. Πρωτοκόλλου  196.588 – 24/4/2020 και με την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών, ξεκινά άμεσα η αφαίρεση και απομάκρυνση των πλακών αμιάντου από το εν λόγω κτίριο και σε δεύτερη φάση θα προχωρήσει στην κατεδάφισή του.

Ο κ. Κέλλας, ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ της Εθνικής Τράπεζας για την άμεση ανταπόκρισή τους για ένα ζήτημα δημόσιας υγείας, εκφράζοντας την μεγάλη του ικανοποίηση, καθώς “ένα πάγιο αίτημα της κοινωνίας του Τυρνάβου, αντιμετωπίζεται άμεσα, οριστικά και με θετική έκβαση”.

Προηγούμενο άρθρο Το περιφερειακό συμβούλιο σε τροχιά υποβάθμισης
Επόμενο άρθρο Κλειδί για την επανεκκίνηση του τουρισμού η ασφάλεια της χώρας μας έναντι του κορωνοιού