Πρωτοσέλιδο

Σοβαρά προβλήματα στο Δήμο Τεμπών λόγω κακοκαιρίας


Σε εγρήγορση βρίσκονται από το Σάββατο οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Τεμπών προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις των πλημμυρικών φαινομένων, καθώς σημειώθηκε έντονη και πολύωρη βροχόπτωση τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, αλλά και τα προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω της χιονόπτωσης.

Μηχανήματα του δήμου επενέβησαν σε περιοχές της Δ. Ε. Νέσσωνος και συγκεκριμένα στις κοινότητες Σπηλιάς, Συκουρίου, Όσσας και Καλοχωρίου, όπου οι μεγάλες ποσότητες νερού και τα φερτά υλικά δημιούργησαν προβλήματα με κίνδυνο να σημειωθούν επιζήμια πλημμυρικά φαινόμενα. Στην όλη προσπάθεια, με εντολή του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού, συνέδραμαν και μηχανήματα της περιφέρειας.

Επιπρόσθετα, με εντολή του κ. Αγοραστού μετέβη ο Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π. Ε. Λάρισας κ. Χρ. Καραμπούζης, όπου μαζί με το δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη, με τους αντιδημάρχους κ. Παν. Γκατζόγια και  κ. Γ. Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρ. Κακαγιάννης, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Σπηλιάς, Συκουρίου και Καλοχωρίου  κ. Νικ. Σελήνη, κ. Μιχ. Γκουντή και κ. Γ. Σαϊτη, αντίστοιχα, πραγματοποίησαν αυτοψία από την Κοινότητα Σπηλιάς μέχρι την Κοινότητα Καλοχωρίου, εκεί όπου σε αντίστοιχες περιπτώσεις καιρικών φαινομένων συνηθίζεται να εμφανίζονται προβλήματα.

Συνεργαζόμενοι Δήμος και Περιφέρεια, συνεχίζουμε να επεμβαίνουμε άμεσα όπου αυτό χρειαστεί.

 

Προηγούμενο άρθρο Λάρισα Μπροστά: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Κώστα Σαμουρέλη
Επόμενο άρθρο Παραστάσεις on line από το Θεσσαλικό θέατρο