Ειδήσεις

Η Δ.Ε. Νέσσωνος απαντά για το ρέμα Συκουριώτης


Ο αντιδήμαρχος της Δ. Ε. Νέσσωνος του δήμου Τεμπών κ. Παν. Γκατζόγιας  και οι πρόεδροι των κοινοτήτων Συκουρίου κ. Μιχ. Γκουντής και Όσσας κ. Γιώργος Μακρυγιάννης,  απαντούν στην κ. Μαρία Κωστή.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Τεμπών στο χθεσινό δημοσίευμά της  σκοπίμως  αποσιώπησε  ότι η απομάκρυνση των αδρανών υλικών – τα οποία παρεμπιπτόντως συγκεντρώνονται σε δημοτική έκταση στο Πουρνάρι –  για την οποία και μας καταγγέλλει  γίνεται συνεπεία του καθαρισμού του ρέματος ΣΥΚΟΥΡΙΩΤΗΣ μετά από πάγιο αίτημα και προσπάθεια πολλών ετών των δύο κοινοτήτων Συκουρίου και Όσσας .

Για τους λόγους και τις λεπτομέρειες της  συγκεκριμένης παρέμβασης    ενημερώθηκε η κ. Κωστή μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο Τεμπών κ. Μανώλη.   Αντί όμως  να συνδράμει  εποικοδομητικά και συμβουλευτικά εν γένει στην εν λόγω προσπάθεια προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας, επέλεξε την συνήθη συγκρουσιακή τακτική του πολιτικού χώρου τον οποίο εκπροσωπεί.

Είναι ντροπή εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος και μάλιστα επικεφαλής παράταξης να εστιάζεται στην «εξόρυξη» του αμμοχάλικου και να αποκρύπτει τον πραγματικό  λόγο απομάκρυνσης αυτών, που είναι ο καθαρισμός του ρέματος και η αποφυγή σειράς κινδύνων από πλημμυρικά  φαινόμενα τα οποία ελλοχεύουν με την πρώτη νεροποντή  και την σημερινή κατάσταση του ρέματος για λόγους εντυπώσεων και μόνο. Η κ. Κωστή μπορεί ίσως  να πανηγυρίζει ότι σταμάτησε τις «παράνομες ενέργειες», για ένα θέμα που δύο χωριά εδώ και χρόνια καταθέτουν την αγωνία τους μη συμβεί κάποια απρόβλεπτη κατάσταση. Επιλογή της! Δεν την ακολουθούμε. Εμείς θα ενεργούμε πάντα, προς ωφελεία και μόνο των δημοτών μας.

Όλοι κρινόμαστε για τις επιλογές  και τις πράξεις μας  από τους συνδημότες μας.

Προηγούμενο άρθρο Αιμοδοσία στην Τσαριτσάνη την Κυριακή 5 Απριλίου
Επόμενο άρθρο Ομάδα TALOS: Μένουμε Σπίτι - Παίζουμε Σπίτι