Ειδήσεις

Το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας σε ντοκιμαντέρ του Lincoln Center!


Το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας πρωταγωνιστεί, μαζί με άλλα σπουδαία μνημεία της χώρας μας, στο μουσικό ντοκιμαντέρ «Odyssey», μια διεθνή συνεργασία της ΕΡΤ με τον μεγαλύτερο οργανισμό μουσικής δωματίου των ΗΠΑ, Chamber Music Society, -του διάσημου συμπλέγματος Τεχνών Lincoln Center της Νέας Υόρκης- και το βραβευμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα Live From Lincoln Center.

Να σημειωθεί, ότι το εν λόγω ντοκιμαντέρ είδαν πρόσφατα οι Αμερικανοί, στο αντίστοιχο πρόγραμμα που υλοποιούν πολιτιστικοί φορείς και στην Ελλάδα για να ψυχαγωγήσουν αυτούς που Μένουν Σπίτι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της «ο Πολιτισμός δεν κατεβάζει τα ρολά ποτέ», συνιστά να Μείνουμε Σπίτι και να απολαύσουμε μια παραγωγή που περιλαμβάνει το σύνολο των κονσέρτων των μουσικών του CMS που δόθηκαν στη χώρα μας στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Δωματίου Θεσσαλίας και προβάλλει τις ομορφιές της Αθήνας και της Θεσσαλίαs.

Η ταινία, που υλοποιήθηκε με χορηγό το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, γυρίστηκε υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου με έξι ΕΜΜΥ σκηνοθέτη Habib Azar.

 

Προηγούμενο άρθρο Προτάσεις για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού στους καταυλισμούς Ρομά της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ο Σύλλογος Εκτάκτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού για τα έκτακτα μέτρα